Αποκτήστε τα τέλεια ζυγωματικά της Angelina Jolie!

Αποκτήστε τα τέλεια ζυγωματικά της Angelina Jolie!

Tips για τέλειο contouring από την makeup artist της star! 

Μπορεί για τον ρόλο της στην ταινία Maleficent η Angelina Jolie να ζήτησε να της τονίσουν τα ζυγωματικά με προσθετικό μακιγιάζ "όμως στην πραγματικότητα έχει υπέροχα ζυγωματικά που δεν χρειάζονται βοήθεια για να αναδειχτούν", λέει η Toni G, η αγαπημένη makeup artist της ηθοποιού.

Όμως η ειδικός έδωσε πολύτιμα tips για όσες από εμάς ενδιαφέρονται να σμιλεύσουν τα ζυγωματικά τους κάνοντας contouring:

- Τρία είναι τα βασικά βήματα: ξεκινήστε με μια βάση, συνεχίστε με highlights και μετά με το contouring

- Πάρτε ενα μολύβι και τοποθετήστε το από την εξωτερική γωνία της μύτης σας προς το άνω τμήμα των ζυγωματικών. Εκεί σχηματίζεται ένα V, από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τη μύτη και αυτή είναι η περιοχή που χρειάζεται να φωτίσετε. Έτσι θα τονίσετε τα ζυγωματικά σας κάνοντας ένα απαλό contouring.

- Για το contouring, ψηλαφίστε τα ζυγωματικά σας, πηγαίνετε ακριβώς από κάτω και δημιουργήστε τη σκίαση. Καλό είναι να μην κατεβάσετε πολύ τη σκιά προς το στόμα σας- σταματήστε τη περιπου στο κέντρο των ζυγωματικών.

- Αν χρησιμοποιείτε ένα κρεμώδες προϊόν μακιγιάζ για το contouring, κάντε καλό blending προς τα έσω με ένα σφουγγαράκι, μέχρι να μην υπάρχουν σκληρές γραμμές στο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και με την πούδρα, μόνο που καλο ειναι να την απλώσετε με πινέλο και με φορά προς τα πάνω.