Πώς να χτενίσετε τα μαλλιά σας μετά τη θάλασσα!

Tips από τον hairstylist της Jennifer Aniston! 

Ο Chris McMillan είναι ο αγαπημένος hari expert της Jennifer Aniston, τόσο που μαζί δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό brand περιποίησης για τα μαλλιά, το Living Proof. 

 

Πρόσφατα ο Chris McMillan μίλησε στο site PopSugar και έδωσε μερικά πολύ έξυπνα tips για το καλοκαίρι ανάμεσά τους και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χτενίσουμε τα μαλλιά μας μετά τη θάλασσα, ώστε να δείχνουν υπέροχα: "Στεγνώστε τα μαλλιά σας ταμποναριστά (αν έχετε τη δυνατότητα να τα ξεβγάλετε ακόμα καλύτερα) και απλώστε λίγο conditioner σε όλο το μήκος. Χτενίστε τα με μια φαρδιά χτένα και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά και θα είναι υπέροχα. Ξέρετε, δένουν με όλη αυτή την αίσθηση που έχει το καλοκαίρι, που μετά το μπάνιο κάνετε ένα δροσερό ντους, απλώνετε την ενυδατική σας και νιώθετε όμορφες- αυτό είναι το τέλειο χτένισμα για αυτό το feeling". 

 

Όσο για το τι πρέπει να κάνουμε στα μαλλιά μας πριν μπούμε στην πισίνα ή την θάλασσα, δείτε τι συμβουλεύει ο διάσημος hair expert: "Ξεβγάλετε τα μαλλιά σας πριν μπείτε στην πισίνα. Το χλώριο τους επιτίθεται και ο μόνος τρόπος μετά για να απαλλαγείτε από κατεστραμμένα μαλλιά είναι να τα κόψετε. Για να προλάβετε τη ζημιά, ξεβγάλετε τα μαλλιά πριν μπείτε στην πισίνα και αμέσως αφού βγείτε. Μην τα αφήνετε να στεγνώνουν με το νερό της πισίνας πάνω τους".

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ