Η hair stylist Ντίνα Τρούσσα μιλάει για Hairspray

Η hair stylist Ντίνα Τρούσσα μιλάει για Hairspray

Με άλλα λόγια: σπρέι μαλλιών, σπρέι φιξαρίσματος, διαμόρφωσης, κρατήματος ή mist.

«Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά ή κανονικά και χρειάζονται όγκο είστε κατάλληλες υποψήφιες» λέει η Ντίνα. «Προτείνεται και για όσες πρώτα στεγνώνουν τα μαλλιά τους κι ύστερα κάνουν το styling, αφού τα κρατάει στην θέση τους. Τα ατομικά πολυμερή που περιέχουν, προσκολλούν στην επιφάνεια της τρίχας για να κρατήσουν το χτένισμα στη θέση του και να δώσουν όγκο στην τρίχα» εξηγεί η hair stylist Ντίνα Τρούσσα.

Για να βοηθήσει στη σωστή χρήση τα ξεχωρίζει λέγοντας «Τα σπρέι αεροζόλ προσφέρουν δυνατό κράτημα με απαλό πέπλο. Τα υπόλοιπα σπρέι μπορεί να νοτίζουν περισσότερο τα μαλλιά, αλλά κρατάνε το χτένισμα ελαστικό χωρίς να κολλάει. Το μειονέκτημα τους είναι ότι αν έχετε μπούκλες ή τα μαλλιά σας φριζάρουν, το σπρέι μαλλιών μπορεί να τα κάνει ακόμη πιο ξηρά και άγρια».

«Ο σωστός τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε είναι κρατώντας το μπουκάλι σε απόσταση δεκαπέντε εκατοστών, να ψεκάσετε αφού έχετε ολοκληρώσει το χτένισμα σας» λέει η Ντίνα «γιατί αν ψεκάσετε κατά λάθος από πολύ κοντά, τα σημεία αυτά μπορεί να κολλήσουν, να κοκαλώσουν και να δημιουργηθούν άσπρες νιφάδες».