Nύχια: Κάντε το μανικιούρ σας να κρατήσει τουλάχιστον 10 μέρες

Γωγώ Φούντα
Nύχια: Κάντε το μανικιούρ σας να κρατήσει τουλάχιστον 10 μέρες

Γίνεται και σας δείχνουμε τον τρόπο

Aχ αυτό το μανικιούρ πόσο μας ταλαιπωρεί εμάς τα κορίτσια και πόσο ικανό είναι να μας χαλάσει τη διάθεση και φυσικά τα ωραία μας λεφτάκια. Γιατί κακά τα ψέματα, αν μία γυναίκα δεν έχει περιποιημένα νύχια, καλώς ή κακώς η εντύπωση που κάνει δεν είναι και η καλύτερη, και ρωτήστε τους άντρες γι' αυτό. Αφήστε δε, που τα περιποιημένα άκρα είναι και δείγμα καθαριότητας και γενικότερα προσοχής του ίδιου μας του εαυτού. Εδώ λοιπόν σας έχουμε κάποια μικρά μυστικά προκειμένου να μπορέσετε να διατηρήσετε το μανικιούρ σας ατόφιο, για 10 και παραπάνω μέρες! Ναι δεν σας κοροιδεύουμε, διαβάστε και θα μάθετε!

1. Αν πηγαίνετε σε nail studio τότε καλό θα ήταν να παίρνετε μαζί σας το δικό σας βερνίκι. Οι διάφοροι επαγγελματικοί χώροι, έχουν την τάση, να αραιώνουν τα βερνίκια προκειμένου να να τελειώνουν πιο αργά.

2. Πρέπει οπωσδήποτε τα νύχια σας να είναι πάντα ενυδατωμένα. Είτε με νερό, είτε με κάποιο ειδικό προιόν, είτε με κλασικό πατροπαράδοτο λάδι, καλό θα ήταν να τα φροντίσετε πριν απλώσετε το βερνίκι σας ώστε τα νύχια σας να είναι όσο το δυνατόν πιο λεία και απαλά.

3. Μην ξεχνάτε ποτέ μα ποτέ τη βάση πριν απλώσετε το βασικό σας χρώμα. Απλώνοντας βάση, επιτρέπετε στο βερνίκι να είναι πιο ομοιόμορφο, ενώ παράλληλα προστατεύετε και την υγεία των νυχιών σας.

4. Όταν απλώνετε το βερνίκι, φροντίστε να ξεκινάτε από την μέση, και κυρίως να αφήνετε τις άκρες άβαφες. Με το τρικ αυτό θα διπλασιαστεί η διάρκεια του μανικιούρ σας. Δοκιμάστε το!

5. Αποφύγετε την υψηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 12 ώρες! Λυπόμαστε που το λέμε, αλλά ο μύθος των 3 ωρών, είναι απλά ένας μύθος. Το βερνίκι θέλει τουλάχιστον 12 ώρες προκειμένου να σταθεροποιηθεί.