Messy bun: το χτένισμα που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Messy bun: το χτένισμα που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για το απόλυτο χτένισμα του φετινού καλοκαιριού.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις τα μαλλιά είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία της γυναικείας εμφάνισης. Οι περισσότερες από εμάς παλεύουν καθημερινά για να δείχνουν καλοχτενισμένες και περιποιημένες. Την περίοδο του καλοκαιριού, είμαστε πιο ξέγνοιαστες, ανέμελες και θέλουμε χτενίσματα που γίνονται χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χρόνο.

Με μια γρήγορη ματιά στον κόσμο του Instagram, ανακαλύψαμε πως πολλές από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities, έχουν βρει και υιοθετήσει το απόλυτο χτένισμα αυτής της σεζόν. Αναρωτιέσαι ποιό είναι αυτό; Ο λόγος για το messy bun, δηλαδή τον επιμελώς ατημέλητο κότσο που βλέπουμε ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

https://www.instagram.com/p/CBk4nc4hknF

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πολύ εύκολο, στιλάτο ενώ γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά. Μπορείς να το δοκιμάσεις για τις ώρες που θα βρίσκεσαι στην παραλία, στην βόλτα, ακόμη και σε μια βραδινή σου έξοδο. Αν θέλεις το κάτι παραπάνω στο τελικό σου look μην διστάσεις να προσθέσεις στον κότσο σου αξεσουάρ όπως ένα εντυπωσιακό scrunchie ή μια κορδέλα.

Εμείς για να στο κάνουμε λίγο πιο εύκολο, βρήκαμε το video που σου δείχνει βήμα-βήμα πώς θα πετύχεις το no1 κότσο για το καλοκαίρι του 2020. Επιπλέον στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities που πόζαραν με το συγκεκριμένο χτένισμα με απόλυτη επιτυχία.