Η νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς της Rihanna ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς της Rihanna ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια όπως θα γνωρίζεις δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια (ομολογούμε επιτυχώς) στον χώρο της ομορφιάς αφού κυκλοφόρησε τη δική της σειρά καλλυντικών με την επωνυμία Fenty Beauty.

Η 32χρονη star ξέρει πολύ καλά πως να ταρακουνήσει τα νερά αφού ήταν η πρώτη που δημιούργησε συλλογή καλλυντικών με 40 διαφορετικές αποχρώσεις makeup. Στη συνέχεια ήρθαν οι 50 (ναι, κι όμως!) αποχρώσεις του concealer. Τώρα η Rihanna με την επικείμενη κυκλοφορία της σειράς Fenty Skin, αποδεικνύει ότι η καινοτομία δεν σταματά ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CDN2aKmFY60

Τα νέα προϊόντα ομορφιάς θα απευθύνονται και σε γυναίκες αλλά και σε άντρες. Πρόκειται ουσιαστικά για προϊόντα καθαρισμού προσώπου αλλα και ενυδατικές κρέμες, τις οποίες οι άντρες έχουν εξίσου ανάγκη με τις γυναίκες. «Η σειρά Fenty Skin είναι το όραμά μου για τη νέα κουλτούρα στην περιποίηση της επιδερμίδας», δήλωσε η Rihanna σε δελτίο τύπου. «Ήθελα να δημιουργήσω εκπληκτικά προϊόντα που πραγματικά λειτουργούν, είναι εύκολα στη χρήση και ο καθένας μπορεί να τα εφαρμόσει», συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα η τραγουδίστρια έχει θέσει ως στόχο να κάνει τα τροπικά, αρωματικά προϊόντα της(τα οποία διαθέτουν φυσικά συστατικά όπως το κεράσι, η καρύδα και το πεπόνι των Barbados) προσβάσιμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Είναι εμφανές πως η Rihanna θέλει να καταρρίψει τους μύθους ομορφιάς.