#TwoToneNails: Το nail art που βάζει τέλος στα διλήμματα του χρώματος!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#TwoToneNails: Το nail art που βάζει τέλος στα διλήμματα του χρώματος!

Θέλεις μπλε αλλά έχεις όρεξη και για φούξια; Θέλεις πράσινο και κόκκινο; Ό, τι και αν θέλεις μπορείς να το έχεις με τα #TwoToneNails

Πόσες φορές δεν έχεις καθίσει με τις ώρες κοιτάζοντας το νεσεσέρ με τα βερνίκια σου ή το stand με τα βερνίκια στο nail bar; Εμείς άπειρες. Η επιλογή του χρώματος είναι ένα δύσκολο task αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι το δίλημμα στο οποίο μπαίνουμε όταν πλέον καταφέρνουμε να περιορίζουμε τις επιλογές μας σε δύο χρώματα. Συχνά κάνουμε το ένα αλλά σκεφτόμαστε ότι ίσως έπρεπε να κάνουμε το άλλο και ενώ δεν είναι πολύ σπουδαίο πρόβλημα όλο αυτό, βρήκαμε λύση.

Δεν τη βρήκαμε εμείς δηλαδή αλλά οι artists του Instagram που έχουν δημιουργήσει πανέμορφα, δίχρωμα nail art και τα έχουν συγκεντρώσει κάτω από το hashtag #TwoToneNails. Είναι νύχια μισά με ένα χρώμα και μισά με άλλο, νύχια με ένα χρώμα στη βάση και διαφορετικό στο σχέδιο, είναι ακόμα και γαλλικά μανικιούρ με διπλές γραμμές! Είναι με λίγα λόγια τα μανικιούρ που βάζουν –όπως είπαμε και στην εισαγωγή μας- τέλος στα διλήμματα και το θέμα του σημερινού nailspiration!

Με ΄’ένα scroll στην παρακάτω gallery θα βρεις δέκα τέλεια #TwoToneNails σχέδια που μπορείς να αντιγράψεις ή απλά να χρησιμοποιήσεις σαν αφορμή για να φτιάξεις τα δικά σου. Όλοι οι χρωματικοί συνδυασμοί επιτρέπονται και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από κλασικό ως edgy, διακριτικό ή και σούπερ εντυπωσιακό. Για ρίξε μία ματιά!

Διάβασε ακόμα: Star gazing: Σήμερα έχουμε όρεξη για μανικιούρ γεμάτο αστέρια