Άννα Πρέλεβιτς: «Σήμερα δεν είμαι στις καλές μου μέρες»

Άννα Πρέλεβιτς: «Σήμερα δεν είμαι στις καλές μου μέρες»

Είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες -αν όχι όλες- από εσάς έχετε έστω και μια φορά κοιταχτεί στον καθρέφτη και είπατε: «Α, σήμερα δεν είμαι στις καλές μου μέρες».

Είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες -αν όχι όλες- από εσάς έχετε έστω και μια φορά κοιταχτεί στον καθρέφτη και είπατε: «Α, σήμερα δεν είμαι στις καλές μου μέρες». Είμαι επίσης σίγουρη ότι έχετε βάλει έστω ένα φίλτρο (από αυτά που μας παρέχουν πλέον απλόχερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και έχετε σκεφτεί: «Καλέ τι όμορφη που είμαι έτσι!». Όπως κι εγώ, έτσι κι εσείς θα έχετε δοκιμάσει ένα ρούχο ή ένα κραγιόν κάποια στιγμή και θα είπατε: «Αυτό μου πάει γιατί με αδυνατίζει/ με κολακεύει/ με ομορφαίνει». Τα παραδείγματα είναι άπειρα, όπως καταλαβαίνετε...

Τι είναι όμως η ομορφιά;

Εγώ έχω καταλήξει ότι η ομορφιά και η «σωστή» αισθητική έχει εμπορευματοποιηθεί τόσο πολύ, που τα αποτελέσματά της είναι κυρίως αρνητικά – ιδίως σε εμάς στις γυναίκες! Συχνά ξεχνάμε ότι ο πραγματικά όμορφος άνθρωπος είναι αυτός που έχει καλοσύνη, ενσυναίσθηση, δίνει αγάπη και νιώθει καλά με τον εαυτό του!

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας φυσικά! Η φροντίδα της εμφάνισής μας, μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να λάμπουμε πιο φυσικά – αυτό άλλωστε πρεσβεύει και το Dove με τις καμπάνιες της, που σκοπό έχουν να αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά, όπου κι αν κρύβεται!

Untitledaaaaaaa.png

Στον σύγχρονο κόσμο, με τον κατακλυσμό «προτύπων» ομορφιάς, αυτό με το οποίο εγώ θα ήθελα να μοιάζω είναι μόνο η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου! Δεν είναι πάντα εύκολο, το ξέρω, αλλά αρκεί να το υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας καθημερινά -έτσι θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία! Αυτή λοιπόν η συνειδητοποίηση, ότι η ομορφιά είναι για όλες μας, και δεν πρέπει να είναι πηγή άγχους και συγκρίσεων, είναι ακριβώς αυτό που το Dove αγωνίζεται να μας περάσει μέσα από τις πολλές πρωτοβουλίες της, εμπλέκοντάς τις με προϊόντα που προσφέρουν την πιο προσεγμένη φροντίδα για τις γυναίκες!

VIDEO

Μια από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι και η έκθεση φωτογραφίας «The Artpit Collection by Dove», που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος της Αθήνας από την 1η έως την 3η Ιουλίου (θα είμαι και εγώ εκεί! J). Κεντρικό θέμα της έκθεσης είναι ένα συχνά παραμελημένο σημείο του γυναικείου σώματος, η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Το Dove έβαλε στόχο να μας κάνει να δούμε το σώμα και τις μασχάλες μας αλλιώς και έτσι να μας αποδείξει ότι είναι όμορφες, η κάθε μία με τον δικό της, μοναδικό, τρόπο και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτές. Για να το καταφέρει, ζήτησε από 8 φωτογράφους να αναδείξουν μέσα από τον φακό τους την ομορφιά της μασχάλης και των ιστοριών που μπορεί να μας «διηγηθεί» η κάθε μία. Οι φωτογραφίες της έκθεσης φωτογραφίας «The Artpit Collection By Dove» είναι των Ιωάννα Ανδρεοπούλου, Κοσμά Κουμιανού, Μαρία Κουτρουμπή, Νικόλα Μάστορα, Αιμιλία Μπαλάσκα, Κώστα Πήττα, Μαρία Σιάρμπα και Ηλία Καμπουράκη.

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα πρότυπα και τα ταμπού και ας δούμε την πραγματική μας ομορφιά, αναδεικνύοντάς την! Σας περιμένω εκεί, να φωνάξουμε πως η ομορφιά πρέπει να είναι πηγή αυτοπεποίθησης γιατί είναι αυθεντική, είναι αληθινή, είναι μοναδική!

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό την Παρασκευή 11:00-16:00 και Σάββατο & Κυριακή 11:00-19:00

#DOVE #TheArtpitCollection

Picture2gg.jpg