Υπάρχει ένα ισιωτικό μαλλιών που οι πλάκες του προσαρμόζονται στην τρίχα σου -και είναι ασύρματο!

Υπάρχει ένα ισιωτικό μαλλιών που οι πλάκες του προσαρμόζονται στην τρίχα σου -και είναι ασύρματο!

H DYSON αλλάζει για ακόμα μία φορά το styling των μαλλιών δημιουργώντας το Corrale Straightener, ένα ισιωτικό με εύκαμπτες πλάκες, που σου χαρίζει ασφαλές και άψογο styling.

Αν χρησιμοποιείς ισιωτικό για το styling των μαλλιών σου, τότε γνωρίζεις ότι όσο καλά και αν έχεις μάθει να το χρησιμοποιείς, αν θέλεις γρήγορο αποτέλεσμα, θα πρέπει να ανεβάσεις τη θερμοκρασία και να το περάσεις αρκετές φορές από κάθε τούφα. Μόνο έτσι μπορείς να έχεις απόλυτη λείανση και αποτέλεσμα που διαρκεί. Μαζί όμως με το αποτέλεσμα που θέλεις, χρησιμοποιώντας ένα κοινό ισιωτικό, αποκτάς και θερμική φθορά στα μαλλιά σου.

Η θερμική φθορά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των μαλλιών, όχι μόνο διότι τα κάνει να δείχνουν θαμπά και άτονα, αλλά και γιατί αθροιστικά, η αλλεπάλληλη έκθεση στην υπερβολική θερμότητα, καθιστά το styling ολοένα και πιο δύσκολο. Όσο δηλαδή τα μαλλιά φθείρονται από τη θερμότητα, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το styling. Δημιουργείται συνεπώς ένας φαύλος κύκλος, τον οποίο έρχεται να σπάσει η DYSON με το νέο, ασύρματο ισιωτικό Corrale!

Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της DYSON, μελετώντας τη μηχανική των κοινών ισιωτικών, παρατήρησαν ότι το styling με ένα ισιωτικό, βασιζόταν στις συμπαγείς πλάκες. Οι συμπαγείς πλάκες των ισιωτικών, ωστόσο, δεν «αγκαλιάζουν» την τρίχα ώστε να προσφέρουν ομοιόμορφο styling σε όλο το μήκος και το πλάτος της τούφας. Αυτό με τη σειρά του, οδηγεί σε ανομοιόμορφη πίεση και κατανομή της θερμότητας. Επομένως, προκειμένου να παρέχουν σωστό αποτέλεσμα, τα κοινά ισιωτικά μαλλιών βασίζονται στην υπερβολική θερμότητα και κατά συνέπεια, στην έντονη θερμική φθορά της τρίχας.

Αυτό που έκαναν, λοιπόν, οι επιστήμονες της DYSON, ήταν να δημιουργήσουν εύκαμπτες πλάκες που «αγκαλιάζουν» την τρίχα, παρέχοντας περισσότερο έλεγχο και ομοιόμορφη κατανομή πίεσης και επιτρέποντάς μας να έχουμε τέλειο styling σε λιγότερο χρόνο και στην ιδανική θερμοκρασία, που δεν βλάπτει την τρίχα.

Βλέπεις, το DYSON Corrale Straightener διαθέτει και ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων, που μετρά τη θερμοκρασία στις εύκαμπτες πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο, τη ρυθμίζει και την κατανέμει ομοιόμορφα, μειώνοντας κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αποτρέποντας το φριζάρισμα!

Μάλιστα, η συσκευή έχει τρεις ρυθμίσεις θερμότητας (165°C, 185°C και 210°C) για να διαλέξεις εκείνη που σε εξυπηρετεί σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σου, το μήκος τους και το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. Και όλα αυτά… ασύρματα!

Ναι, η ακόρεστη διάθεση των μηχανικών της DYSON για έρευνα και πειραματισμό, δεν οδήγησε μόνο στην καινοτομία των εύκαμπτων πλακών, αλλά και στη δημιουργία ενός styler που μπορεί να λειτουργήσει ασύρματα, χωρίς καλώδια και περιορισμούς. Για την ακρίβεια, το DYSON Corrale Straightener, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα έως και για 30 λεπτά και να σου χαρίσει το ίδιο αποτέλεσμα όπως ένα εργαλείο με καλώδιο, ενώ για να φορτίσει πλήρως, δεν απαιτεί παραπάνω από 70 λεπτά.

Και μην ανησυχείς, δεν θα τελειώσει η μπαταρία του χωρίς να το καταλάβεις. Γιατί όσο η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία, μπορείς να δεις στο πλάι της, ακριβώς τα επίπεδα της μπαταρίας για να ξέρεις πότε πρέπει να το φορτίσεις ξανά.

Fun fact: Το DYSON Corrale Straightener διαθέτει μηχανισμό προσαρμογής σε πτήσεις που σου επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και στο αεροπλάνο.

Έχουμε, λοιπόν, ένα straightener που ανατρέπει τα δεδομένα στο styling γιατί προσαρμόζεται στις ανάγκες της δικής σου τρίχας, στον τρόπο με τον οποίο εσύ ισιώνεις ή φορμάρεις τα μαλλιά σου και σου επιτρέπει να κάνεις άψογο και ασφαλές styling παντού, αφού καταργεί το καλώδιο και τους περιορισμούς. Με μία κίνηση μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου ή να τους δώσεις ελαφριά κίνηση, να τα λειάνεις ή απλώς να τα φρεσκάρεις on the go. Ναι, η απόλυτη ελευθερία στο styling ονομάζεται DYSON Corrale Straightener και είναι το δώρο που οφείλεις να κάνεις στον εαυτό σου, αλλά και στα μαλλιά σου!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor