#LuminousMasterclass:Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης αντιμετωπίζει και τους 3 βασικούς τύπους κηλίδων

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#LuminousMasterclass:Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης αντιμετωπίζει και τους 3 βασικούς τύπους κηλίδων

Αν ένα από τα προβλήματα που σε απασχολούν, σε σχέση με την επιδερμίδα σου, είναι οι κηλίδες, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι η αντιμετώπισή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αν ένα από τα προβλήματα που σε απασχολούν, σε σχέση με την επιδερμίδα σου, είναι οι κηλίδες, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι η αντιμετώπισή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η υπερμελάγχρωση βλέπεις (η επιστημονική ονομασία των κηλίδων), δεν οφείλεται μόνο σε έναν παράγοντα.

Μπορεί να προκληθεί είτε από εξωτερικούς παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, είτε από εσωτερικούς παράγοντες όπως ορμονικές αλλαγές που προκαλούνται από εγκυμοσύνη, αντισυλληπτικά χάπια ή εμμηνόπαυση, αλλά και εξαιτίας του γήρατος. Κάθε μορφή υπερμελάγχρωσης ωστόσο, επιδεινώνεται σημαντικά από την έκθεση στον ήλιο. Γι’ αυτό φτάνει το φθινόπωρο και οι κηλίδες εκτοξεύονται στο Νο1 των προβλημάτων που μας απασχολούν. Όπως είπαμε όμως, δεν οφείλονται όλες στον ήλιο, ας δούμε τα αίτια αναλυτικά.

  • Ο χρόνος Οι κηλίδες που οφείλονται στην πάροδο του χρόνου, εμφανίζονται κυρίως στο ντεκολτέ και τα χέρια αλλά μπορεί να εντοπιστούν και σε διάσπαρτα σημεία του προσώπου.
  • Ο ήλιος: Οι κηλίδες που εμφανίζονται εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο εντοπίζονται κυρίως στο πρόσωπο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστούν και στο υπόλοιπο σώμα
  • Οι ορμονικές αλλαγές: Οι κηλίδες που οφείλονται στις ορμονικές αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στο άνω χείλος, τις παρειές και το μέτωπο.

Τα σημαντικότερα αίτια των κηλίδων λοιπόν, είναι 3: Ήλιος, ορμονικές αλλαγές, ηλικία, και μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε μία θεραπεία που να μπορεί να αντιμετωπίσει τις κηλίδες στο σύνολό τους αποτελεσματικά. Πλέον υπάρχει όμως, και φέρει την υπογραφή της NIVEA. Βλέπεις, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA, μετά από έρευνα 10 ετών, ανακάλυψαν το μόριο Νο 630 και δημιούργησαν το συστατικό LUMINOUS630®.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό συστατικό, που ρυθμίζει την έκκριση μελανίνης στην επιδερμίδα και βρίσκεται στην καρδιά της ολοκληρωμένης σειράς NIVEA LUMINOUS630® που φέρει το όνομα του. Με συστηματική χρήση, η σειρά NIVEA LUMINOUS630® μπορεί να σβήσει τις κηλίδες σε μόλις 4 εβδομάδες και αν αναρωτιέσαι τι περιλαμβάνει η σειρά, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Ενισχυμένος ορός NIVEA Cellular Luminous630 κατά των κηλίδων

Τον χρησιμοποιείς καθημερινά πριν από την κρέμα περιποίησης, πρωί και βράδυ. Περιέχει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® στη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και έτσι, μειώνει τις κηλίδες ενώ παράλληλα εμποδίζει την επανεμφάνισή τους με τη συστηματική χρήση.

Κρέμα ημέρας NIVEA Cellular Luminous630 SPF 50 κατά των κηλίδων

Την χρησιμοποιείς κάθε πρωί μετά τον ενισχυμένο ορό. Είναι εμπλουτισμένη με το αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®, με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη E και φίλτρα UVA / UVB για προστασία από την φωτογήρανση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θεραπεία ματιών NIVEA Cellular Luminous630 Eye Treatment κατά των μαύρων κύκλων.

Την χρησιμοποιείς καθημερινά, στην περιοχή των ματιών, πρωί και βράδυ. Πρόκειται για μία ανάλαφρη θεραπεία ματιών που περιέχει το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®, Υαλουρονικό Οξύ και Καφεΐνη για αποτελεσματική αντιμετώπιση των 3 κύριων αιτιών δημιουργίας μαύρων κύκλων.

Κρέμα νύχτας NIVEA Cellular Luminous630 Regenerating Night Cream κατά των κηλίδων

Την χρησιμοποιείς κάθε βράδυ μετά τον ενισχυμένο ορό. Πρόκειται για μία πολυτελή κρέμα νύχτας που περιέχει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® και έτσι εμποδίζει τις υπάρχουσες κηλίδες από το να σκουρύνουν ενώ τις μειώνει και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους.

Κρέμα χεριών NIVEA Cellular Luminous630 Antispot Advanced

Τη χρησιμοποιείς καθημερινά, πρωί και βράδυ, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην περιοχή των χεριών. Περιέχει το πατενταρισμένο συστατικό LUMINOUS630® και υαλουρονικό οξύ, που μειώνει τις κηλίδες στα χέρια και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους, αλλά και SPF15 που προστατεύει ενάντια στις σκούρες κηλίδες και τη φωτογήρανση, που προκαλείται από τον ήλιο.

Έχουμε λοιπόν μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης η οποία, χάρη στο πατενταρισμένο συστατικό LUMINOUS630®, καταπολεμά τις κηλίδες όποια και αν είναι η αιτία εμφάνισής τους, προστατεύει την επιδερμίδα και επαναφέρει τη νεανική της λάμψη. Ανακάλυψέ τη και αφέσου στη Luminous περιποίηση που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιδερμίδα των ονείρων σου.

Μάθε περισσότερα εδώ