Forever Young: Τα 8 σημάδια γήρανσης και ο τρόπος για να τα αντιμετωπίσεις ταυτόχρονα

Forever Young: Τα 8 σημάδια γήρανσης και ο τρόπος για να τα αντιμετωπίσεις ταυτόχρονα

«Δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον» έλεγαν οι αρχαίοι και πράγματι, το γήρας δεν έρχεται μόνο του, αλλά φέρνει μαζί του σημάδια στο πρόσωπό μας, τα οποία μαρτυρούν την έλευσή του. Μάθε ποια είναι αυτά και πώς θα τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Το να μεγαλώνουμε, είναι κάτι πολύ όμορφο. Αποκτούμε εμπειρία και αναμνήσεις, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους και βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας να εξελίσσεται. Το να γερνάμε ωστόσο δεν είναι κάτι όμορφο, ή μάλλον… δεν θεωρείται όμορφο. Το γήρας αντιμετωπίζεται με μια αίσθηση αμηχανίας και φόβου, τόσο από το κοινωνικό σύνολο όσο και από την κάθε μία μας ξεχωριστά. Ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε το γήρας, η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να γεράσουμε. Όταν αρχίσουμε λοιπόν να παρατηρούμε τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα μας, αναζητούμε άμεσα λύσεις και προϊόντα που θα γυρίσουν τον χρόνο πίσω.

Ο χρόνος –ασφαλώς- δεν μπορεί να σταματήσει, ούτε και να γυρίσει πίσω, όμως τα σημάδια που αφήνει στην επιδερμίδα μας μπορούν να βελτιωθούν και να «παγώσουν», αρκεί να τα εντοπίσουμε και να αναλάβουμε τη σωστή δράση. Αυτό θα κάνουμε σήμερα, και θα ξεκινήσουμε αναγνωρίζοντας τα 8 σημάδια που μαρτυρούν ότι το γήρας έχει έρθει.

#1 Λεπτές γραμμές

Είναι οι γραμμές που εμφανίζονται γύρω από τα μάτια και σε άλλα σημεία και μαρτυρούν την έλλειψη κολλαγόνου και ελαστίνης.

#2 Βαθιές ρυτίδες

Οι πιο βαθιές ρυτίδες εμφανίζονται στο μέτωπο και τα πλαϊνά της μύτης και είναι εμφανείς ακόμα και όταν είμαστε ανέκφραστες.

#3 Ανομοιόμορφος τόνος

Η επιδερμίδα αποκτά σκούρες κηλίδες οι οποίες χαλούν τη χρωματική ομοιομορφία της τόσο στο πρόσωπο όσο και στα χέρια.

#4 Έλλειψη λάμψης

Η επιδερμίδα χάνει τη φυσική της λάμψη, δείχνει θαμπή και άτονη.

#5 Χαλάρωση

Το οβάλ του προσώπου αλλάζει καθώς η επιδερμίδα χάνει δομικά στοιχεία που διατηρούν τη σφριγηλότητά της.

#6 Έλλειψη ελαστικότητας

Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και φαίνεται πιο τραχύ και άγριο.

#7 Απώλεια όγκου

Η επιδερμίδα δεν έχει τη ζωντάνια που της επέτρεπαν το κολλαγόνο και η ελαστίνη, όσο ακόμη η παραγωγή αυτών βρισκόταν σε καλά επίπεδα.

#8 Έλλειψη θρεπτικών συστατικών

Η επιδερμίδα αδυνατεί να συγκρατήσει (και να παράγει) βασικά θρεπτικά συστατικά που διασφαλίζουν την καλή υγεία και τη νεανική της όψη.

Οι λύσεις

Καθώς το σώμα μας ωριμάζει, η παραγωγή των βασικών συστατικών που εξασφαλίζουν τη νεανικότητά του μειώνεται. Προκειμένου λοιπόν να τα αναπληρώσουμε και να βελτιώσουμε την κατάσταση καταφεύγουμε –αρχικά- στα προϊόντα αντιγηραντικής περιποίησης. Σε προϊόντα δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να στοχεύουν και να βελτιώνουν τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, τη μειωμένη σφριγηλότητα και ελαστικότητα και τις αλλαγές στην υφή του δέρματος. Ποια προϊόντα ωστόσο δρουν πράγματι αποτελεσματικά ενάντια σε ΟΛΑ τα σημάδια της γήρανσης;

Κάπου εδώ έρχεται η Caudalie και η σειρά Premier Cru, για να αντιμετωπίσει όλα τα σημάδια της γήρανσης ταυτόχρονα, και να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε το γήρας μιλώντας ειδικά και όχι γενικά. Βλέπεις, η Caudalie αφιέρωσε 10 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, και συνεργάστηκε με το πανεπιστήμιο του Harvard και τον Δρ. David Sinclair, για να αναπτύξει την TET8 Technology, η οποία συνδυάζει ένα ισχυρό μείγμα – πιστό στις αρχές της Caudalie – συστατικών από το αμπέλι (βινιφερίνη και πολυφαινόλες), καθώς και ενυδατικό υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης. Αυτή την καινοτομία έκλεισε στις απολαυστικές συνθέσεις των προϊόντων της σειράς Premier Cru και τα υπόλοιπα (όπως και το γήρας) είναι ιστορία.

Τι είναι η τεχνολογία ΤΕΤ8

Πρόκειται για ένα ένζυμο που επιτρέπει την αναστροφή της δερματικής γήρανσης. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία βασίζεται στον αποκλειστικό, πατενταρισμένο συνδυασμό του ενός μορίου που λαμβάνεται από τη Μανόλια, της Χονοκιόλης, και της Ρεσβερατρόλη. Μαζί, προσφέρουν θεαματικά αντιγηραντικά αποτελέσματα, τα επιστημονικά εργαστήρια της Caudalie ωστόσο δεν αρκέστηκαν σε αυτά.

Συνδύασαν την τεχνολογία ΤΕΤ8 με βιοτεχνολογικά κεραμίδια φυσικής προέλευσης, γνωστά και ως Κεραμίδια ΙΙΙ. Τα συγκεκριμένα κεραμίδια, επιλέχθηκαν καθώς είναι ίδια με αυτά που παράγει το σώμα μας φυσικά και αυτό –ασφαλώς- εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητά τους. Τι κάνουν όμως;

Τα κεραμίδια III ενισχύουν την επιδερμίδα και ταυτόχρονα περιορίζουν την απώλεια νερού. Παράλληλά προσφέρουν έντονη θρέψη, καθώς και άνεση στις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Γιατί κεραμίδια;

Τα κεραμίδια αποτελούν περίπου το 50% του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας, και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα κύτταρα, ο οποίος τα βοηθά να διατηρούν την υγεία της επιδερμίδας. Δυστυχώς ωστόσο, μετά την ηλικία των 40, η επιδερμίδα μας χάνει το 60% από τα κεραμίδιά της.

Συνδυάζοντας λοιπόν την cutting edge τεχνολογία ΤΕΤ8 με τα κεραμίδια ΙΙΙ, η Caudalie δημιούργησε μία σειρά που βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση και των 8 σημαδιών της γήρανσης, προσφέροντας αποτελέσματα ορατά και μία –και πάλι πιστή στην Caudalie- εμπειρία καλλυντικής περιποίησης.

Η σειρά Premier Cru

Η σειρά περιποίησης Premier Cru της Caudalie, η οποία συνδυάζει την καλύτερη αντιγηραντική τεχνογνωσία αιχμής, με τη φυσική τεχνογνωσία του brand, περιλαμβάνει το hero product:

Premier Cru The Rich Cream: Μία κρέμα με τις ίδιες ιδιότητες αλλά πιο πλούσια και γεμάτη κεραμίδια υφή, ειδικά σχεδιασμένη για τις επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα αφυδάτωσης ή/και ξηρότητας.

H Premier Cru The Rich Cream συνδυάζεται ιδανικά με την Eye Cream & το Serum.

Premier Cru The Eye Cream: Μία κρέμα ματιών που δεν μοιάζει με άλλες. Αφενός, είναι εμπλουτισμένη με την τεχνολογία ΤΕΤ8 αλλά και πολυσακχαρίτες, οι οποίοι προσφέρουν σύσφιξη, μείωση των πρηξιμάτων και των μαύρων κύκλων, καθώς και λάμψη. Ταυτόχρονα, περιέχει 10% χρωστικές για άμεσο καμουφλάζ των ατελειών γύρω από τα μάτια, και ειδικό μεταλλικό στόμιο για δροσερό μασάζ.

Premier Cru The Serum: Ένας ανάλαφρος ορός, ο οποίος περιέχει 3,5 φορές περισσότερο υαλουρονικό οξύ από τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, την τεχνολογία ΤΕΤ8, πολυσακχαρίτες αλλά και νιασιναμίδη, που προσφέρουν εντατική δράση ενάντια στα 8 σημάδια της γήρανσης.

Η Caudalie και το περιβάλλον

H Caudalie είναι ένα brand που σέβεται εμάς, την επιδερμίδα μας αλλά και το περιβάλλον με αποδείξεις. Από τις ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες της, ως και τις βιώσιμες πρακτικές της, συνεχίζει να αναλαμβάνει δράση, ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευθύνη και τις δεσμεύσεις της απέναντι στο περιβάλλον.

Γι’ αυτό, για τη Premier Cru The Rich Cream διατίθενται συσκευασίες οι οποίες μπορούν να γεμίσουν ξανά, περιορίζοντας τη σπατάλη υλικών και τη δημιουργία ρύπων. Οι κάψουλες που συγκρατούν την κρέμα μέσα στο βάζο, αποσπώνται και αντικαθιστώνται με νέες, βοηθώντας μας να εξοικονομήσουμε παραπάνω από 3 τόνους υλικών συσκευασίας και 18 τόνους γυαλιού.

Ανακεφαλαιώνοντας, λοιπόν, χάρη στην επιστημονική έρευνα της Caudalie και την ανακάλυψη της τεχνολογίας ΤΕΤ8, με τη δύναμη των βιοτεχνολογικών κεραμιδίων και του φυσικής προέλευσης υαλουρονικού οξέος, η Caudalie μας προσφέρει την πλέον αποτελεσματική λύση στα 8 σημάδια του γήρατος.

Μία λύση που απαντά σε όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας ταυτόχρονα και μπορεί να γίνει δική σου με μία επίσκεψη στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο. Πάψε λοιπόν να αγχώνεσαι για τον χρόνο που περνά και ζήσε την κάθε στιγμή στο maximum, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Caudalie και η Premier Cru.