Θηλυκές φόρμες και εύθραυστες ισορροπίες σε ρούχα και μαλλιά στο Atelier Loukia

Θηλυκές φόρμες και εύθραυστες ισορροπίες σε ρούχα και μαλλιά στο Atelier Loukia

Ένα fashion show ολοκληρώνεται με τον αρμονικό συνδυασμό ρούχων και χτενισμάτων για να αποδώσει το όραμα της δημιουργού.

Η Λουκία κάνοντας μια αναδρομή στην πορεία της, τα αγαπημένα της υλικά και τις γραμμές που η ίδια δημιούργησε, παρουσιάζει τη συλλογή «Billie» για τον χειμώνα 2011-12. Πειραματίζεται, κάνει μουλάζ, τέχνη την οποία γνωρίζει όσο κανείς, φαντάζεται και δημιουργεί.


Κεντημένες δαντέλες και ποπλίνες, μετάξι και τσόχα, διαφάνειες και όγκοι. Αυστηρές γραμμές, αφαιρετική αισθητική, θηλυκές φόρμες και εύθραυστες ισορροπίες συνθέτουν την κολεξιόν της Λουκίας για τον επόμενο χειμώνα.


Tα χτενίσματα των μοντέλων δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθούν αρμονικά αυτές τις γραμμές. Μαλλιά ιδιαίτερα με όγκο και σχήμα συνοδεύανε τις δημιουργίες της Λουκίας στο fashion show της. Η δομή, των χτενισμάτων ήταν βασικό στοιχείο της τελικής εικόνας των μοντέλων και τα προϊόντα της L'Oréal Professionnel, τα κράτησαν στη θέση τους, δίνοντας το αποτέλεσμα που ήθελε να αποδώσει ο κομμωτής Δημήτρης Παλαιολόγος που επιμελήθηκε τα χτενίσματα μαζί με την ομάδα του.