Μεταλλικές σκιές ματιών για να λάμψετε αυτά τα Χριστούγεννα!

Βιβή Αγγελάκη
Μεταλλικές σκιές ματιών για να λάμψετε αυτά τα Χριστούγεννα!

Τολμήστε  κάτι το διαφορετικό.


Οι γιορτές φτάνουν και οι εμφανίσεις κάθε γυναίκας , τουλάχιστον αυτόν το μήνα πραγματικά θα πρέπει να είναι πιο λαμπερές και εντυπωσιακές από ποτέ! Αν λοιπόν ψάχνετε για κάτι εντυπωσιακό, κάτι που θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα και θα δώσει μια εκθαμβωτική λάμψη στο βλέμμα σας, το μεταλλικό φινίρισμα είναι ο,τι πιο hot γι αυτές τις γιορτές! Εξάλλου, οι ιριδίζουσες σκιές και οι μεταλλικές υφές στις παλέτες ήταν ένα από τα must πολλών make up artists στα φετινά catwalks, που δημιούργησαν εντυπωσιακά και προκλητικά βλέμματα στα μοντέλα αγαπημένων οίκων.

Σε ροζ ,μωβ, ασημί, χρυσές , γήινες, μπεζ, πράσινες, καφέ ιριδίζουσες αποχρώσεις, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ιδανικά από το πρωί , δίνοντας μια διακριτική λάμψη στο μακιγιάζ σας , ενώ το βράδυ να τις ενισχύσετε, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο gamour ύφος στην εμφάνισή σας.

Ακολουθώντας αυτή την τάση, πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood , τολμούν και εντυπωσιάζουν με το «μεταλλικό» eye make up look τους, αποδεικνύοντας πως ακόμη και ένα αδιάφορο μακιγιάζ μπορεί να μετατραπεί σε ο,τι πιο εκθαμβωτικό με τη χρήση λίγων και μόνο προϊόντων!

Κι αν νομίζετε πως η νέα αυτή τάση έχει ηλικία ή δεν ταιριάζει με το look σας, κάνετε λάθος! Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από διάσημες κυρίες και υιοθετήστε όποιο look σας αρέσει!


Jennifer Lawrence

Ένα ιδανικό look για όλες τις ώρες, με ιριδίζουσες σκιές σε απαλό χρυσό, μπεζ αλλά και πιο σκούρες γήινες αποχρώσεις στην εξωτερική γωνία του πάνω κινητού βλεφάρου. Extra tip: το μαύρο μολύβι στην εξωτερική γωνία.

main.original.0x993c 5

Kate Upton

Η Kate χρησιμοποιεί έναν ιδιαίτερο συνδυασμό από ροζ και πιο σκούρες μεταλλικές σκιές. Στο πάνω κινητό βλέφαρο τοποθετεί τη ροζ σκιά ενώ «σβήνει» την εξωτερική γωνία των ματιών της με πιο σκούρες αποχρώσεις. Extra tip: πέρασε την πιο ανοικτή ροζ μεταλλική σκιά εκτός από το πάνω βλέφαρο και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων της.

main.original.0x993c 4


Kristen Stewart

Το icy blue eyes look της, περιελάμβανε μια τολμηρή μεταλλική ανοικτή μπλε σκιά στα μάτια της ενώ στην εσωτερική γραμμή των ματιών της πέρασε ένα μολύβι σε navy blue. Extra tip: το ίδιο χρώμα μολύβι ματιών με τη σκιά που πέρασε στην εσωτερική γραμμή των ματιών.

main.original.0x993c


Dianna Agron

Η Dianna επιλέγει ένα smokey purple eye look με μια μοβ σκιά ματιών, που στην κυριολεξία φέρνει το βλέμμα της στο επίκεντρο. Χρησιμοποίησε τη σκιά στο πάνω βλέφαρο αλλά και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων της. Extra tip : η χρήση της μάσκαρα για ένα πιο έντονο dramatic look αλλά και το μαύρο μολύβι.

main.original.0x993c 3

Hailey Baldwin

Η Hailey, που την έχουμε αναφέρει ξανά για το ιδιαίτερα εντυπωσιακό χτένισμά της, υιοθέτησε ένα πιο τολμηρό look που παρουσιάστηκε από διάσημους οίκους στα catwalks, περνώντας τη μεταλλική σκιά ως το κόκκαλο του φρυδιού της.

hbz-beauty-secret-Hailey-Baldwin-sm


Εσείς τι λέτε; Θα τολμήσετε το πιο γιορτινό beauty trend;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα πετύχετε την πιο hot πρόταση μακιγιάζ του οίκου Burberry!

Είστε ανάμεσα σε 2 βερνίκια; Δείτε αυτό το mani που θα σας ενθουσιάσει!