Οι φλογερές κοκκινομάλλες του Hollywood

Οι φλογερές κοκκινομάλλες του Hollywood

Τα κόκκινα μαλλιά μπορεί να θυμίζουν σε κάποιες τα rave των 90s, ενώ άλλες να φοβούνται να τα τολμήσουν επειδή είναι ένα πολύ τολμηρό χρώμα, αλλά η αλήθεια είναι πως τη περίοδο αυτή είναι η πιο hot επιλογή των γυναικών για τα μαλλιά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα κοκκινομάλλας είναι η Nicole Kidman, που μάλιστα γύρισε στη φυσική της απόχρωση μαλλιών και άφησε το ξανθό που χρόνια διατηρούσε εδώ και χρόνια. Το άλικο χρώμα μπορεί να δώσει ένταση στο γυναικείο βλέμμα, να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να προσφέρει ένα ενδιαφέρον twist ακόμα και στο πιο λιτό look.

Η Christina Hendricks των Mad Men, η Amy Adams από το Julie and Julia, η Julianne Moore και η Jayma Mays είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα γυναικών που εμπνέουν με την απόχρωση του μαλλιού τους.

Από το βαθύ κόκκινο της Βουργουνδίας, μέχρι το strawberry blond και το cinnamon red, οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι το must της φετινής Άνοιξης. Αυτό και το floral. Στα κομμωτήρια, όλες τώρα. Και μετά στα μαγαζιά για ρούχα με λουλούδια.

Και η Rihanna δεν θα είναι τίποτε μπροστά σας.