Το mani που μας ξετρέλανε αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Το mani που μας ξετρέλανε αυτή την εβδομάδα!

Δείτε πόσο εύκολα θα το πετύχετε!

Τι πιο θηλυκό και sexy από τα περιποιημένα νύχια! Κι αν νομίζετε πως θα πρέπει να ξοδεύετε μια περιουσία για να πετύχετε ένα τέλειο και πρωτότυπο mani, εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε μοναδικά σχέδια, που θα κάνουν τα νύχια σας να ξεχωρίζουν (με την καλή έννοια πάντα) χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερο κόπο!

Εμπιστευτείτε το γούστο μας και ακολουθήστε τις οδηγίες για το πώς θα πετύχετε μόνες σας μέσα σε λίγα λεπτά ένα νέο σχέδιο στο mani σας!

Πρόκειται για ένα σχέδιο που συνδυάζει το σκούρο μαύρο βερνίκι ή όποια σκούρα χειμωνιάτικη απόχρωση θέλετε, με το χρώμα που έχετε επιλέξει ως βάση για το mani σας αυτή την περίοδο.

Κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς και παίξτε με τις αποχρώσεις των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να συνδυάσετε παστέλ χρώματα στη βάση, όπως εδώ έχει συνδυαστεί το ανοικτό γκρι -αν αγαπάτε τα ουδέτερα χρώματα – ή το λαδί (όπως θα δείτε παρακάτω στη φωτογραφία) για πιο έντονο αποτέλεσμα!

Θα χρειαστείτε:

Βάση (base coat)
Top coat
1 βερνίκι (που θα χρησιμοποιήσετε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σας)
1 μαύρο βερνίκι ή διαφορετικού χρώματος (που θα έρχεται σε αντίθεση με το βερνίκι της βάσης)
Μια χαρτοταινία

Τα βήματα είναι απλά:

1) Με λίγο λαδάκι μαλακώστε τα πετσάκια γύρω από τα νύχια σας.

2) Χρησιμοποιήστε το ασετόν για να καθαρίσετε καλά τα νύχια σας από οποιαδήποτε υπολείμματα προηγούμενης βαφής.

3) Περάστε σε όλα τα νύχια σας βάση (base coat) που θα δυναμώσει τα νύχια σας και θα αποφύγετε τυχόν σπασίματα στις άκρες τους ή ξεφλούδισμα.

4) Βάψτε τα νύχια σας με το βερνίκι που θα χρησιμοποιήσετε σε όλη την επιφάνεια.

ncla-graphic-nailart8

5)Αφού στεγνώσει πολύ καλά το πρώτο βερνίκι, κολλήστε όπως φαίνεται και στη φωτογραφία τρία κομμάτια χαρτοταινίας, με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζουν ένα ορθογώνιο σχήμα, στο κέντρο του νυχιού σας.

ncla-graphic-nailart

6) Περάστε στο κέντρο το σκούρο βερνίκι που επιλέξατε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήσαμε ένα μαύρο βερνίκι με μια διακριτική glitter λάμψη, προκειμένου να κάνει αντίθεση με το γκρι βερνίκι της βάσης και να δώσει ένα πιο glam αποτέλεσμα.

ncla-graphic-nailart5

7)Τελειώστε το mani σας εφαρμόζοντας το top coat- αφού στεγνώσουν και τα δύο βερνίκια- που θα «κλειδώσει» το χρώμα και θα το διατηρήσει περισσότερο.

ncla-graphic-nailart4

Μπορείτε να συνδυάσετε το mani σας με chic εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες:

ncla-graphic-nailart2

560864 10151150020854004 243824265 n 1

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πρώτες την νέα essie Resort Collection που θα φορεθεί το 2015!

Δύο τέλεια σχέδια για να φορέσετε το λευκό βερνίκι μέσα στο χειμώνα!