Τα μάτια σου στα νύχια... 10+2 ιδέες για το eye mani σου!

Βιβή Αγγελάκη
Τα μάτια σου στα νύχια... 10+2 ιδέες για το eye mani σου!

Εύκολα και διαφορετικά σχέδια για όλα τα γούστα και τα στυλ

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσει να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους και να δοκιμάζουν νέα trends από την κορυφή έως τα νύχια -κυριολεκτικά- ...τότε αυτή εδώ η στήλη είναι αφιερωμένη σε όλες εσάς. Αν πάλι, είστε από τις γυναίκες που δεν αγαπούν τις μεγάλες αλλαγές στο look τους και τους αρέσουν οι μικρές, διακριτικές πινελιές, αυτό το άρθρο προτείνει λύσεις και για εσάς!

Μπορεί να μην είδαμε το εν λόγω nail trend στα catwalks μεγάλων σχεδιαστών, αλλά πραγματικά, το eyeball mani είναι μια πρόκληση- πρόταση για όλες εμάς, μιας και η Άνοιξη έχει μπει και όπως πολλές διάσημες κυρίες τολμούν τις αλλαγές στην εμφάνισή τους, έτσι μπορούμε και εμείς, ξεκινώντας από τα νύχια!

Εκτός λοιπόν, από τα υπέροχα κοσμήματα με ματάκια... το eyeball mani φέρνει τα μάτια στα νύχια μας. Πολλές stars, κατά το παρελθόν έχουν δοκιμάσει αυτό το trend, όπως η Alexa Chung και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και εντυπωσιακό!

Εμείς συγκεντρώσαμε 10+2 δοκιμασμένα σχέδια για όλα τα γούστα και τα στυλ και σας τα παρουσιάζουμε.Διαλέξτε όποιο σας αρέσει και ξεκινήστε :

tumblr my0d8xXfuZ1qmxhtqo2 1280 61eba

Για τις λάτρεις του γαλλικού: Nude χρώμα βάση και στη θέση του κλασσικού γαλλικού ένα μικρό, διακριτικό ματάκι.

22e6c9b6be5b65e5bd2b384ffaa61e83 e7ff0

Ηalf moon eye mani : 2 nail trends ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το πρώτο σχέδιο αφορά όλες εσάς που θέλετε κάτι μικρό και διακριτικό, που θα ταιριάζει με όλα τα outfits σας.

Tie-Dye-Eyes 19851

Half moon eye mani: Το δεύτερο σχέδιο αφορά εσάς που θέλετε και μπορείτε να υποστηρίξετε κάτι πιο funky στα νύχια σας και στο όλο look σας.

4f2eb3c982af753d10a8280127dd4cc0 cc977

Για τις πιο διακριτικές: Nude αποχρώσεις στα νύχια με ένα ματάκι σε όποιο δάκτυλο θέλετε.

eyeball-nail-art-7 a6d90

Μαύρα μάτια κάναμε: Όσες αγαπάτε το μαύρο ή γενικότερα τις σκούρες αποχρώσεις στα νύχια σας αυτό το σχέδιο είναι για εσάς.

Δείτε περισσότερα σχέδια στις φωτογραφίες στη gallery!