Άνοιξη 2015: Τα hot χρώματα που θα φορεθούν στα νύχια μας αυτή τη σεζόν

Βιβή Αγγελάκη
Άνοιξη 2015: Τα hot χρώματα που θα φορεθούν στα νύχια μας αυτή τη σεζόν

Όταν η ομορφιά της φύσης εμπνέει το Νail Fashion...

Η Άνοιξη είναι εδώ και μας κλείνει το μάτι σε αλλαγές στο beauty look μας, προκαλώντας μας να δοκιμάσουμε νέες τάσεις στα μαλλιά και τα νύχια μας. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα παστέλ, ανοιχτά χρώματα έχουν την τιμητική τους στα νύχια μας, αφήνοντας πίσω τα σκούρα χειμωνιάτικα.

Η ανοιξιάτικη συλλογή ''Flora & Fauna'' της CND™ είναι ουσιαστικά μια επιστροφή στη γαλήνια αρμονία της φύσης. Με χρώματα και στιλ εμπνευσμένα από τις αντανακλάσεις του νερού και τη μαγεία των τοπίων, μας προτείνει να αφήσουμε για λίγο στην άκρη την ψηφιακή ταχύτητα και να ''αγκαλιάσουμε'' τις απλές χαρές της ζωής, δίνοντας στην ημέρα μας περισσότερη φυσική ομορφιά! Απαλό ροζ, γαλάζιο, μωβ, ανοιχτό πορτοκαλί είναι μόνο μερικά χρώματα από αυτά που θα λατρέψετε!

dr5teny 5595d

Φωτεινοί αντικατοπτρισμοί, απάτητα λιβάδια και ήρεμες λιμνούλες ''ζωντανεύουν'' μέσα από τη χρωματική παλέτα της νέας συλλογής, που είναι διαθέσιμη τόσο στα βερνίκια CND™SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color, όσο και στη σειρά VINYLUX™ Weekly Polish, τα οποία κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα εκπροσωπούνται από τη Creative Group.

hfgtyusrtgvsy 59ad4

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφει η Jan Arnold, CND Co-Founder & Style Director: «Τα νύχια είναι άνετα κι απαλά σχηματισμένα, σαν να μπορούν να φορεθούν, και τόσο αυθόρμητα, σαν να περπατάς ξυπόλυτη στο γρασίδι!»

t6ynir67o 0c6d7


Για αυτές που έχουν αποφασίσει να κάνουν τη διαφορά η CND και η Creative Group προτείνουν τα παρακάτω μοναδικά nails styles.

wertunetyi 55b83


Ένας λόγος παραπάνω να τα αγαπήσετε; Η μεγάλη διάρκεια, ο εύκολος τρόπος χρήσης και φυσικά το επαγγελματικό αποτέλεσμα.

FloraFauna a9782

Plus: Εγώ ήδη ξεχώρισα τις αποχρώσεις Thistle Thicket, Creekside και Fragrant Fresia. Εσάς ποιες είναι οι αγαπημένες σας;