Madwalk 2015: Τα χτενίσματα που μας εντυπωσίασαν, από την L'Oréal Professionnel !

Madwalk 2015: Τα χτενίσματα που μας εντυπωσίασαν, από την L'Oréal Professionnel !

Ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς ενώθηκε με τον κόσμο της μουσικής στη χθεσινή φαντασμαγορική βραδιά του Madwalk 2015! H μόδα συνάντησε την μουσική και επάνω στην σκηνή βρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής μαζί με τις δημιουργίες των πιο γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και τα πιο hot look της σεζόν στα μαλλιά.

loreal PAN 0772 5cad5

Οι πιο καταξιωμένοι Έλληνες κομμωτές και η L'Oréal Professionnel επιμελήθηκαν τα χτενίσματα των μοντέλων της βραδιάς και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό: τα κομμωτήρια MOD'S HAIR PARIS, TEO HAIR DESIGN, ANGELOS, MS ΑΝΔΡΩΝΗΣ LUXURY HAIR SALONS, I.ZARBALIS, ΝΟΕΜΙΕ FOR TELIS KIKERIS, GEORGIOS DOUDESSIS HAIR, SADHU HAIR δημιούργησαν τα πιο ανατρεπτικά και ευφάνταστα hairstyles που απογείωσαν τα ρούχα των σχεδιαστών και ανέδειξαν όλες τις τάσεις της σεζόν για τα μαλλιά.

loreal PAN 0938 64c0a

Wet look, πλεξίδες και κότσοι σε διαφορετικά στυλ, γεωμετρικά καρέ, ανάλαφροι κυματισμοί, ψηλές αλογοουρές και λείο αποτέλεσμα ήταν μερικά μόνο από τα look που κυριάρχησαν.

loreal PAN 1041 d1051


Τα look αυτά, απόλυτα συνδεδεμένα με τις προτάσεις των σχεδιαστών εξέφραζαν απόλυτα τον δυναμισμό της L'Oréal Professionnel και των προϊόντων της.

loreal PAN 1021 3f581


Ήταν μια υπέροχη βραδιά που σίγουρα θα μείνει σε όλους αξέχαστη!