Μαλλιά DIY: Ο Χρήστος Καλλανιώτης δείχνει βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε ρομαντικά braids!

Μαλλιά DIY: Ο Χρήστος Καλλανιώτης δείχνει βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε ρομαντικά braids!

Με δεξί του χέρι, τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης & styling Pantene Pro-V! 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μάθω ότι βρίσκεται την Αθήνα ένας από τους πιο αγαπημένους μου hair experts, ο Χρήστος Καλλανιώτης, και να μην τον συναντήσω. Αφενός γιατί μαθαίνω από πρώτο χέρι όλα τα trends που αυτή τη στιγμή συμβαίνουν στο Λονδίνο- αφού ζει και εργάζεται εκεί- αφετέρου γιατί πάντα μα πάντα έχει tips&tricks να μου δείξει, από αυτά που σου λύνουν τα χέρια και σε κάνουν να δείχνεις ... expert στο styling των μαλλιών χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι (περίπου)!

Σε αυτή την επίσκεψή του λοιπόν, αποφασίσαμε να δείξει στις αναγνώστριες του Queen.gr πώς μπορούν με τα χεράκια τους να φτιάξουν 3 από τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν-και εννοείται πως δεν έχασα την ευκαιρία να κάτσω στην καρέκλα του και να αφήσω τα μαλλιά μου στα μαγικά του χέρια.

Σε αυτό το πρώτο video ο Χρήστος μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε τα ρομαντικά braids που είδαμε σε κάμποσα fashion shows για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, με κορυφαίο το show του Valentino- με τον πιο εύκολο τρόπο!


Βέβαια, η τεχνική και τα tricks δεν αρκούν για ένα σούπερ styling. Χρειάζεται προηγουμένως να έχεις φροντίσει σωστά τα μαλλιά σου, να έχεις εξασφαλίσει την υγεία και τη λάμψη τους, και μετά, να έχεις «βοηθούς» τα σωστά προϊόντα styling. Γιαυτό ο Χρήστος έφερε μαζί του την υπέροχη σειρά Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία, που είναι σωτήρια για μαλλιά σαν τα δικά μου που είναι ταλαιπωρημένα από τις τεχνικές εργασίες.


Τα υπόλοιπα μυστικά θα τα μάθεις με ένα κλικ στο video που ετοιμάσαμε- enjoy!