6 cool καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Βιβή Αγγελάκη
6 cool καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Save money, save time...

Καλοκαίρι, ανάλαφρο μακιγιάζ και cool χτενίσματα πάνε μαζί στη γυναικεία beauty ρουτίνα. Χωρίς να κουραστείτε καθόλου ή να ξοδέψετε χρήματα στο κομμωτήριο, μπορείτε να καταφέρετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, συνδυάζοντας σωστά, ρούχα που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας με cool- άκρως καλοκαιρινά χτενίσματα!

Εύκολα, γρήγορα και για όλα τα γούστα, επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 6 χτενίσματα που μπορούν να αναδείξουν τα λαμπερά μαλλιά σας και να κλέψουν την παράσταση , όπου κι αν βρίσκεστε.

Πειραματιστείτε, λοιπόν, με τα μαλλιά σας και υιοθετήστε όποιο χτένισμα σας αρέσει και σας πηγαίνει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας και την υφή τους!

Beach Waves : Συνδυάζεται εύκολα από την παραλία μέχρι και τη βραδινή έξοδο. Μπορείτε να το πετύχετε είτε σας χρησιμοποιώντας προϊόντα hairstyling ή απλά αλατόνερο!

kalokairina-xtenismata-1 cddd2

Το καλοκαιρινό ponytail: Αν η κλασσική κοτσίδα σας έχει κουράσει... τότε δοκιμάστε αυτή τη χαλαρή version που συνδυάζει beachy waves και πλεξούδες.

kalokairina-xtenismata-2 45f18

Back to "summer" school: Ναι μπορεί να μας θυμίζουν κάτι από τα παλιά σχολικά μας χρόνια, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να τα δοκιμάσουμε αυτό το καλοκαίρι;

kalokairina-xtenismata-3 363a6

Boho chic ponytail: Συνδυάζει τη boho καλοκαιρινή διάθεση με το αγαπημένο ponytail, αποπνέοντας ένα chic αέρα.

kalokairina-xtenismata-4 c36b4

Αναβαθμίστε την κλασική πλεξούδα σας: Ένα μόνο αξεσουάρ – και συγκεκριμένα μια κορδέλα- αρκεί για να μετατρέψετε την κλασική πλεξούδα σας στο πιο στιλάτο χτένισμα. Κάντε τη χωρίστρα στη μέση και φέρτε στο τέλος την πλεξούδα στο πλάι. Έτοιμες!

kalokairina-xtenismata-5 b6026

Κάντε το χειμωνιάτικο κότσο σας καλοκαιρινό με μια κίνηση: Τυλίξετε γύρω του μια απλή κορδέλα ή ένα μαντήλι!

kalokairina-xtenismata-6 2973b