NYFW: Οι 9 πιο in-fashion πλεξούδες που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις!

Βιβή Αγγελάκη
NYFW: Οι 9 πιο in-fashion πλεξούδες που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις!

Δες τι πρότειναν οι μεγάλοι οίκοι μόδας στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Μπορεί τα βραβεία (BAFTA, Grammys) και οι εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί αυτή την εβδομάδα να «έκλεψαν» για λίγο την προσοχή μας, όμως η καρδιά της μόδας και των beauty trends «χτυπά» στη Νεά Υόρκη, μιας και η Εβδομάδα Μόδας είναι το μεγάλο fashion και beauty γεγονός!


A-list celebrities, supermodels, διάσημες fashionistas από όλο τον κόσμο, έχουν κατακλύσει το «Μεγάλο Μήλο» πραγματοποιώντας λαμπερές εμφανίσεις στα shows μεγάλων σχεδιαστών αλλά και εξίσου εντυπωσιακές street style εμφανίσεις.

Ulla Johnson Fall 2016 1 cdd4f

#NYFW: Τα highlights από τα shows των Alexander Wang, DVF & Victoria Beckham


Βέβαια, αν είσαι ένα κορίτσι που εκτός από fashion, είναι και beauty addict (aka θέλεις να ενημερώνεσαι για το οτιδήποτε γίνεται ακόμη και στην άλλη πλευρά του πλανήτη), τότε σίγουρα θα περιμένεις να δεις εκτός από τις τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016, τα beauty trends που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και θα «φορεθούν» σε λίγους μήνες!

aw 2016 creatures of the wind b59a8


Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε focus στα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα στις πιο in-fashion πλεξούδες, που κυριάρχησαν –για άλλη μια φορά- στις πασαρέλες και σου παρουσιάζουμε τις πιο 9 πιο hot, ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις τη φετινή χρονιά!

tigibrunette 810ba

Δείτε περισσότερες φωτός στη gallery!

φωτογραφίες: Popsugar - IMAXTREE, Getty