Say Whaaat? Δεν φαντάζεστε που κάνει contouring η Kylie Jenner!

Βιβή Αγγελάκη
Say Whaaat? Δεν φαντάζεστε που κάνει contouring η Kylie Jenner!

Πώς σας φαίνεται;

Αν για ένα πράγμα, μεταξύ άλλων, μπορεί να «καμαρώνει» η Kim Kardashian στο beauty κόσμο είναι η ταχύτατη διάδοση του contouring ! Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο «μυήθηκαν» στη νέα τεχνική των φωτοσκιάσεων καταφέρνοντας (με επιτυχία ή μη) να πετύχουν τις πολυπόθητες γωνίες στο πρόσωπό τους.

maxresdefault fda38


Και ενώ την τελευταία φορά η beauty vlogger mwhairstyles (MakeupWearables Hairstyles) , ήρθε να «ταράξει» τα νερά του contouring και να μας παρουσιάσει τη νέα μέθοδο που θέλει να κάνουμε contouring στο πίσω μέρος του λαιμού (προκειμένου να δείχνει τέλειος ο αυχένας μας, όταν πιάνουμε τα μαλλιά μας ψηλά σε κότσο), μια Kardashian ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να πάει την ιστορία του contouring ένα βήμα πιο κάτω...

Screen Shot 2016 02 09 at 3.53.21 PM 232ff


Η Kylie αυτή τη φορά ήρθε να μας παρουσιάσει το contouring στα αυτιά και να μας πείσει ότι πρέπει να το υιοθετήσουμε και εμείς στο μακιγιάζ μας (!!!!!)


Ναι, είναι από τις φορές που αισθάνεσαι κάπως έτσι:

{youtube}yqyixwqiCag{/youtube}


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως:


Στο ολοκαίνουργιο βίντεο που ανέβασε στη beauty σελίδα της , η μικρή Jenner μαζί με τη makeup artist της, Hrush Achemyan, ξεκίνησε να δείχνει βήμα- βήμα το πώς μπορεί μια γυναίκα να πετύχει ένα «smokey rockstar» makeup look. Αφού άπλωσε το foundation, το highlighter και το concealer, σειρά είχε η «ιεροτελεστία» του contouring. Η makeup artitst έκανε contouring στα ζυγωματικά, στη μύτη, στο μέτωπο και στο πηγούνι και γενικότερα όλα έβαιναν καλώς μέχρι που η Kylie «πετάχτηκε» λέγοντας τα εξής: «Μου αρέσει να κάνω contouring στα αυτιά μου, επίσης»!

980x 07104


Η Achemyan σάστισε προς στιγμήν και έσπευσε να συμπληρώσει: « Στην πραγματικότητα, είναι ένα πολύ καλό tip, που πολλές γυναίκες δεν κάνουν. Δεν είναι πολύ χαριτωμένο όταν είσαι στο κόκκινο χαλί, ή όταν βγάζεις selfie να είναι το πρόσωπό σου σε μια απόχρωση και τα αυτιά σου σε διαφορετική. Δείχνει άσχημα αυτή η διχρωμία, σαν να έχεις βάλει πολύ foundation. Είναι όπως η διχρωμία στο λαιμό. Τα αυτιά είναι μέρος του προσώπου μας.»

kylie ears fa5be


Αυτή ήταν η επιστημονική εξήγηση της makeup artist της Kylie Jenner...

Πώς σας φαίνεται, πειστήκατε με το «Ear Contouring»;

Εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι στη φάση: " Say Whaaat"....