Σου αρέσει το ατημέλητο look; Τότε, αυτό το χτένισμα πρέπει να το δοκιμάσεις!

Βιβή Αγγελάκη
Σου αρέσει το ατημέλητο look; Τότε, αυτό το χτένισμα πρέπει να το δοκιμάσεις!

Plus: Σου δείχνουμε πώς να το πετύχεις βήμα-βήμα!

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά σε λίγες ώρες και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δώσεις νόημα στη βαρετή Δευτέρα σου, από το να πειραματιστείς με το look σου! Εκτός, λοιπόν, από το outfit σου, μπορείς να επιχειρήσεις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά ή το μακιγιάζ σου, χωρίς να είναι απαραίτητο να ξοδέψεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Αν , μάλιστα είσαι φαν των πιο ατημέλητων εμφανίσεων, τότε αυτό το χτένισμα από το LFW και πιο συγκεκριμένα στο fashion show του οίκου Temperley, πρέπει να το δοκιμάσεις αύριο κιόλας!

"Αυτή τη σεζόν, τα μαλλιά παίρνουν το σχήμα ενός χαλαρού κότσου, αναπαριστώντας ένα “πειρατικό” look εμπνευσμένο από τη θάλασσα. Ενώ το χτένισμα είναι χαλαρό και φυσικό, αντιπροσωπεύει απόλυτα τη λάμψη της Temperley."

Temperley London 001 ac269
Temperley London 002 e1df8

Όσο για το πώς μπορείς να το πετύχεις... ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

• Προετοίμασε τα μαλλιά απλώνοντας το Moroccanoil Treatment Light σε στεγνά μαλλιά για να τονίσεις τη φυσική τους υφή.


• Εφάρμοσε Moroccanoil Root Boost σε τμήματα των μαλλιών κάνοντας ζιγκ ζαγκ κίνηση από τη ρίζα προς τις άκρες, δημιουργώντας μία άνιση κατανομή υφής.

Temperley London 011 36050


• Στέγνωσε τα ελαφρώς χρησιμοποιώντας την Moroccanoil Large Barrel Brush, περνώντας την από τα μαλλιά για να λειάνεις τμήματα τους και να αποκτήσεις ένα φυσικό look.


• Μόλις έχουν στεγνώσει, ψέκασε με το Moroccanoil Dry Shampoo (Dark ή Light Tones ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών) για να κάνεις ακόμα πιο έντονη την υφή.

Temperley London 007 94b93


• Χρησιμοποιώντας την Moroccanoil Boar Bristle Brush, πέρασε την άνισα από τα μαλλιά χρησιμοποιώντας τις άκρες της βούρτσας και στη συνέχεια μάζεψε τα σε μία σφιχτή, ατημέλητη αλογοουρά. Πέρασε τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά και ξανά στην κοτσίδα για να διαχωριστούν φυσικά.


• Κρατώντας την αλογοουρά στη θέση της, πέρασε τα μαλλιά δύο φορές μέσα από ένα λαστιχάκι. Στο τρίτο πέρασμα, τράβηξε τα μαλλιά στο μέσο για να δημιουργήσεις μία χαλαρή θηλιά.

Temperley London 017 1124b

• Τράβηξε τις άκρες των μαλλιών μέσα από το κέντρο της θηλιάς και στη συνέχεια στριφογύρισε τις άκρες που περισσεύουν γύρω από τη βάση του κότσου για να καλύψουν το λαστιχάκι. Άφησε μερικές τούφες να κρέμονται, άνισα.

Temperley London 013 53c24

Έτοιμη! Δες περισσότερες φωτός στη gallery!