Ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν μαλλιών της Jennifer Aniston;

Ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν μαλλιών της Jennifer Aniston;

Η απάντηση βρίσκεται στην γκάμα της Paul Mitchell.

Τα προϊόντα της Paul Mitchell Systems, καλύπτουν κάθε ανάγκη για τα μαλλιά και το σώμα. Όγκο, λείανση, ενυδάτωση, αναδόμηση, προστασία βαμμένων μαλλιών ... ότι κι αν είναι αυτό που χρειάζεστε, η Paul Mitchell έχει τη λύση.

Η Jennifer Aniston γνωρίζοντας το, έχει επιλέξει από τη γκάμα της τον αφρό Sculpting Foam, ως το αγαπημένο της προϊόν. Είναι αλήθεια ότι τα μαλλιά της είναι πάντα λαμπερά, υγιή και στιλάτα. Γι' αυτό, άλλωστε, -αν όχι όλες- πολλές από σας θα θέλατε να έχετε το κούρεμα, το χρώμα, το χτένισμα της ή όλα τα παραπάνω.

Με το Sculpting Foam της Paul Mitchell, που θα βρείτε μόνο σε επιλεγμένα κομμωτήρια, μπορείτε να πλησιάσετε λίγα βήματα πιο κοντά στην αγαπημένη σας κόμμωση και την αγαπημένη σας σταρ.

Ο αφρός Sculpting Foam, ελέγχει το φριζάρισμα, προσθέτει λάμψη και κρατάει τα μαλλιά ενυδατωμένα, καθώς το Awapuhi από τη Χαβάη, που περιέχει προλαμβάνει την απώλεια της υγρασίας και αφήνει την επιφάνεια των μαλλιών απαλή και λαμπερή, όπως ακριβώς θέλει η Jennifer..

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των προϊόντων Paul Mitchell στην Ελλάδα είναι η Salonlink, Paul Mitchell Hellas. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 99 42 170.