#tropicalnails: Τα ωραιότερα σχέδια για ένα εξωτικό μανικιούρ!

Βιβή Αγγελάκη
#tropicalnails: Τα ωραιότερα σχέδια για ένα εξωτικό μανικιούρ!

Μπαίνουμε σε κλίμα τροπικό...

Σε βάζω σε mood: Είσαι ένα κορίτσι που ζει το καλοκαίρι στο έπακρο και αυτό είναι κάτι που θέλεις να το φωνάζει όλο σου το είναι. Από την κορυφή (έχεις κάνει ήδη τα απαραίτητα ξανοίγματα στα μαλλιά σου) μέχρι τα νύχια, η διάθεσή σου είναι ανάλογη με αυτή των κοριτσιών στη Hawaii, τα περισσότερα σύνολά σου έχουν τρόπικαλ prints και τίποτα δεν σε πτοεί (ούτε καν η θερμοκρασία που αγγίζει κόκκινο). Όλα δείχνουν πως είσαι έτοιμη να επιβιβαστείς στο πρώτο αεροπλάνο και να ταξιδέψεις σε εξωτικούς προορισμούς αλλά συγκρατείσαι μέχρι να έρθει η άδειά σου .

High Quality Island Wallpapers ab6ca


Στην ίδια λογική βρίσκεις φοινικόδεντρα και εξωτικά πουλιά παντού: Από το outfit σου, τη διακόσμηση του σπιτιού σου, μέχρι και το μανικιούρ σου. Σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε και θα σε προ(σ)καλέσουμε να δοκιμάσεις ένα #tropicalmani εμπνευσμένο από μέρη εξωτικά!

sdss 8afa4


Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 10 τέλεια σχέδια και στα παρουσιάζουμε προκειμένου να πάρεις ιδέες για το επόμενο τροπικό μανικιούρ σου!

10tropicmani 4738b
169063c3beaddc5823c82f238b623b66 e7f7f

Δες όλα τα σχέδια στη gallery!


Και μην ξεχνάς, αν η ώρα που θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας δεν αργεί...τότε τσέκαρε εδώ cool τρόπους να υιοθετήσεις την πιο καλοκαιρινή τάση ακόμα και στο γάμο σου!