Rose Gold Hair: Γιατί είναι από τα πιο hot hair trends του φετινού Φθινοπώρου;

Βιβή Αγγελάκη
Rose Gold Hair: Γιατί είναι από τα πιο hot hair trends του φετινού Φθινοπώρου;

Θα το υιοθετούσες στα μαλλιά σου;

 

Από τα κοσμήματα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ μέχρι τα καλλυντικά μας, το rose gold χρώμα κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις επιλογές εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Τι θα έλεγες αυτή τη φορά να το δοκίμαζες και στα μαλλιά σου;


Do it like Kylie! Με αφορμή την τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της Kylie Jenner (που πάντοτε είναι πριν από τα trends για τα trends) αλλά και τη γνώμη πολλών hairstylists, τα rose gold hair συγκαταλέγονται μέσα στα πιο hot hair trends του φετινού φθινοπώρου!

14448247 175942539517657 949745727322456064 n

«Για μία πιο μοντέρνα πινελιά, για να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο φωτεινό, μπορείς να δοκιμάσεις μία πιο ανοιχτή, rose gold απόχρωση από τη μέση του μήκους των μαλλιών σου και προς τις άκρες, αφήνοντας σε πιο σκούρα απόχρωση τις ρίζες» αναφέρει χαρακτηριστικά η hair colorist Tamara DeFelice.

15
11

Αν και είναι πιο εύκολο για τις ήδη ξανθιές να υιοθετήσουν το look, οι πιο καστανές- μελαχρινές μπορούν να δοκιμάσουν πιο ζεστές, χρυσές αποχρώσεις! Δες στην παραπάνω gallery 22 τέλεια rose gold hairlooks που πραγματικά δεν γίνεται να μη ζηλέψεις!

8