Αυτό είναι το nail trend που κάνει θραύση στο Instagram!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το nail trend που κάνει θραύση στο Instagram!

Μετά τα metallic nails τι;

Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Μπορεί να λατρεύουμε τα μεταλλικά βερνίκια, αλλά πολλές φορές θέλουμε κάτι παραπάνω, κάτι πιο έντονο και πιο εντυπωσιακό για τα νύχια μας, πόσο μάλλον τώρα που μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

Και όπως έχουμε ξαναπεί, μία από τις μεγαλύτερες «πηγές» των νέων, fashion και beauty trends είναι τα social media και πιο συγκεκριμένα το Instagram. Εκεί λοιπόν, βρήκαμε το επόμενο huge nail trend- το οποίο, η αλήθεια είναι είχαμε ξαναδεί κατά το παρελθόν αλλά αποσπασματικά- που ακούει στο όνομα mirror nails!

mirrornails1

Τα mirror (ή αλλιώς chrome) nails προσπαθούν να μιμηθούν το εφέ του λιωμένου μέταλλου πάνω στα νύχια, πετυχαίνοντας ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους, δηλαδή, το εφέ του καθρέφτη.

CYI4uuqWwAAQwe9

Κι όπως θα διαπιστώσεις από τις φωτογραφίες, υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις- πάντα μεταλλικές- με τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις το trend. Ασημί, χρυσό, διάφορες αποχρώσεις του μπλε και του ροζ, γκρι είναι μόνο μερικές από αυτές.

348s
silver gold mirror nail polish paris street style
14693824 1799622416979614 2602175166859444224 n

Το πιο εντυπωσιακό; Το εν λόγω trend επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας απλά μία απαλή πουδρέ σκόνη στην επιφάνεια των νυχιών, η οποία απλώνεται με το ειδικό πινελάκι σκιών.