Queen Glam X-Μas: Ποια χτενίσματα ψηφίζει η ομάδα του queen για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;

Βιβή Αγγελάκη
Queen Glam X-Μas: Ποια χτενίσματα ψηφίζει η ομάδα του queen για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;

Πάρε έμπνευση για το δικό σου χτένισμα...

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι ετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν βρίσκονται στην τελική ευθεία και σίγουρα ένας από τους beauty στόχους μας ενόψει όλων αυτών των εορτών (aka night outs) που έπονται... είναι να εντυπωσιάσουμε. Γιατί, άλλωστε, ποια γυναίκα δε θέλει να είναι όμορφη και λαμπερή, πόσο μάλλον να εντυπωσιάσει με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της;

Και κάπως έτσι, τα κορίτσια του queen αποφασίσαμε, να μοιραστούμε μαζί σου, τα χτενίσματα που έχουμε επιλέξει για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και να σου δώσουμε ιδέες για το δικό σου hairlook! Με τη βοήθεια του Τακ και των έμπειρων hairstylists από το κομμωτήριο Freestyle στο Ψυχικό, κάναμε τα hair-ονειρά μας πραγματικότητα, υιοθετώντας μερικές από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στα μαλλιά μας, που δεν στο κρύβω μας κατενθουσίασαν!

Ερμιόνη: Total curly look

1ermi hair

Τα σγουρά μαλλιά είναι ξανά ένα από τα πιο hot hair trends αυτής της χρονιάς. Και λέω ξανά, γιατί πάνε χρόνια από τότε που η περμανάντ έκανε δυναμικά την εμφάνισή της. Έτσι είδαμε It girls, stars του Hollywood όπως η Rihanna, η Beyoncé, η Solange και η Blake Lively να ψηφίζουν το φυσικό, σγουρό τους hairlook ακόμη και στις red carpet εμφανίσεις τους, ενώ ταυτόχρονα αποτέλεσε beauty πρόταση πολλών μεγάλων οίκων μόδας στα runways τόσο για τη τωρινή όσο και για την επόμενη σεζόν (DKNY, Marchesa, Tome, Reem Acra κλπ). Και φυσικά ποια μεγαλύτερη πρόκληση από το να δοκιμάσει την τάση των «curly hair» μία κοπέλα με ίσια, sleek και κοντά στο μήκος τους μαλλιά, όπως η Ερμιόνη, αποδεικνύοντας στην πράξη πως και οι γυναίκες με καρέ μπορούν να «μεταμορφώσουν» τα μαλλιά τους και να δοκιμάσουν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό αυτές τις γιορτές!

2ermi hair
3 ermi hair

Extra hair tips:

1) Για να δώσεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμά σου, φρόντισε εξαρχής να τα «σηκώσεις» από τη ρίζα(όπως θα δεις στη φωτό)
2) Φρόντισε να κάνεις πολύ λεπτά μπουκλάκια, πιάνοντας μικρές-μικρές τουφες κάθε φορά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στη ρίζα των μαλλιών σου.

15673408 1301433309928703 488231807 n


Γωγώ: Με έμπνευση από την Cara Delevingne...

1gwgw hair

Παραπάνω σου μίλησα για it girls. Και η Cara Delevingne είναι ξεκάθαρα ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα, μιας και εκτός από τα iconic φρύδια της– που δεν στο κρύβουμε, τα υπερλατρεύουμε- πάντοτε καταφέρνει να συνδυάζει άψογα το sexiness με ένα πιο ανδρόγυνο στυλ, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Και κάπως έτσι, η Cara και ένα από τα signature hairlooks της έγινε πηγή έμπνευσης για το χτένισμα που έκανε η Γωγώ. Συνδύσασε λοιπόν, τα one-side vintage waves με δύο ροκ πλεξούδες από τη μία πλευρά, πετυχαίνοντας ένα super glossy και sexy αποτέλεσμα!

2gwgw hair
3gwgw hair

Extra hair tips:
1) Άφησε μερικά τουφάκια ανάλαφρα να πλαισιώνουν το πρόσωπο

15644229 1301440133261354 1620333767 n


Νάνσυ: Είσαι έτοιμη για πιο punk, glam καταστάσεις;

1nan hair

Τα Χριστούγεννα δεν είναι ροζ ή κόκκινα! Τα Χριστούγεννα είναι punk. Κι αν βαρέθηκες ή έχεις δοκιμάσει όλα τα κλασικά χτενίσματα... ήρθε η ώρα να κάνεις την ανατροπή στα μαλλιά σου και να κάνεις ένα ξεχωριστό χτένισμα, που ναι αυτές τις μέρες επι-βαλ-λε-ται! Αυτό έκανε και η Νάνσυ και σου δίνει μια τέλεια ιδέα. Δεν χρειάζεται να έχεις πολύ μακριά μαλλιά για να υιοθετήσεις το look ενώ οι μπούκλες μπορούν να δώσουν όγκο και φυσική κίνηση ακόμη και στα άτονα, sleek μαλλιά.

2nan hair
3nan hair

Extra hair tips:
1) Κάνεις μπούκλες με το ψαλίδι όλα τα μαλλιά δίνοντας έμφαση στο κάτω μέρος.
2)Πιάνεις τα μαλλιά σε τρια διαφορετικά σημεία (σχηματίζοντας νοητά μία μοϊκάνα και δένεις με λαστιχάκια. Στην ουσία δημιουργείς 4 μικρές κοτσίδες.
3)Ανοίγεις με τα δάχτυλά σου τις μπούκλες και στερεώνεις τμηματικά με τσιμπιδάκια

15673525 1301450276593673 1855001101 n


Ζωή: Retro waves... η all time classic επιλογή

LP1 3971 copy

Αν λατρεύεις, όπως η Ζωή τα retro waves και γενικότερα τα πιο ρομαντικά, ρετρό χτενίσματα που παραπέμπουν στις δεκαετίες του ’40 και του ’50 , τότε μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις αυτές τις γιορτές! Άλλωστε, δεν αποτελούν τυχαία μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές πολλών διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί, ανεξάρτητα από την εποχή, πόσο μάλλον από τον τύπο μαλλιών. Παράλληλα, συνδυαζονται με τα περισσότερα γιορτινά outfits.

2zoi hair
3zoi hair

Extra hair tips:
1) Πέτυχε όσο το δυνατόν πιο sleek αποτέλεσμα στο μπροστινό τμήμα

15645344 1301452286593472 2055467719 n

Βιβή: Το «γιορτινό» ponytail...

1vivi hair copy

Αν πάλι, είσαι παιδί το ponytails, όπως η Βιβή, τότε μόλις βρήκες την ιδανική version του για ένα πιο glam look. Ναι, αυτό το ponytail έχει όλα όσα ζητάς και μπορούν να επιτευχθούν μέσα σε λίγα λεπτά. Ξέφυγε από την κλασική γαλλική και δοκίμασε την ανάποδη εκδοχή της, δίνοντας παράλληλα ένα πιο ροκ στοιχείο στα μαλλιά σου.

2vivi hair
3vivi hair

Extra hair tips:
1) Κάλυψε το λαστιχακάκι με μία τούφα από τα μαλλιά σου για ένα πιο ολοκληρωμένο look
2) Με τα δάχτυλά σου «άνοιξε» την πλεξούδα για να κάνεις ακόμη πιο messy το hairlook σου!

15683021 1301456569926377 55159625 n

Ευχαριστούμε πολύ τον Τακ και την ομάδα του Freestyle για τη φιλοξενία!

http://www.freestyle-salons.gr/en/