Χρυσές Σφαίρες: Το πιο εύκολο trend που μπορείς να υιοθετήσεις ASAP για να ανανεώσεις το στυλ σου!

Βιβή Αγγελάκη
Χρυσές Σφαίρες: Το πιο εύκολο trend που μπορείς να υιοθετήσεις ASAP για να ανανεώσεις το στυλ σου!

3 stars σου δείχνουν 3 εναλλακτικές ιδέες για να υιοθετήσεις το trend

Πριν λίγο καιρό διάβαζες από αυτή εδώ τη στήλη τις εξής γραμμές: «Δεν θέλει κόπο, ούτε να σπαταλήσεις πολλά χρήματα προκειμένου να πετύχεις ένα εντυπωσιακό look. Κι αυτό γιατί πολλές φορές οι λύσεις είναι πιο οικονομικές, εύκολες και πρακτικές απ’ ό,τι φανταζόμαστε. Το μόνο αξεσουάρ λοιπόν, που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το κλασικό γιορτινό σου χτένισμα, το έχεις ήδη στο σπίτι σου και μάλιστα σε κάποιο συρτάρι της ντουλάπας σου... Ναι πρόκειται για την κορδέλα...»

kolaz queen 01

Και κάπως έτσι, τότε, σου είχαμε δώσει 15+3 ιδέες για το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κορδέλα στα μαλλιά σου. Ο καιρός πέρασε, η 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών είναι γεγονός και πολλές celebrities έδωσαν το παρών πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, μερικές με τη βοήθεια... της κλασικής μαύρης κορδέλας (που, ναι, όλες έχουμε στο σπίτι μας)!

Έτσι, είδαμε:

- Τη Sienna Miller να τυλίγει με μία λεπτή μαύρη βελούδινη κορδέλα το ψηλό ponytail της, αναβαθμίζοντάς το με αυτόν τον τρόπο!

Sienna Miller Makeup Hair 2017 Golden Globes 5
Sienna Miller Makeup Hair 2017 Golden Globes 4


-Τη Riley Keough να τη χρησιμοποιεί γύρω από τον περίτεχνο κότσο της

riley keough 2


-Τη Michelle Williams, να την τυλίγει πολύ σικάτα γύρω από το λαιμό της, σαν chocker, δημιουργώντας παράλληλα ένα μικρό φιόγκο!

Michelle Williams Dress Golden Globes 2017

Δες περισσότερες φωτός στη gallery!