Ημερήσια Πρόβλεψη: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο trend στα μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Ημερήσια Πρόβλεψη: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο trend στα μαλλιά!

Και όχι, δεν είναι ακόμη μία περίεργη απόχρωση

Εκτός από τα runways και την παρουσίαση των συλλογών μεγάλων οίκων, οι stars έχουν τη δική τους δυναμική στο να χαράσσουν τάσεις στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Κι ενώ μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει οι περισσότερες διάσημες κυρίες να περνούν την πόρτα του κομμωτηρίου για να υιοθετήσουν το μακρύ καρέ (είτε στην πιο ίσια, είτε στην ασύμμετρη εκδοχή του) ακόμη και για να κάνουν τη μετάβαση από την ξανθιά προς την καστανή απόχρωση και το αντίθετο... αυτή τη φορά, τις είδαμε να αφήνουν τα μαλλιά τους να μακρύνουν ή να χρησιμοποιούν τη βοήθεια των extensions για να αποκτήσουν μακριά, πολύ μακριά μαλλιά!

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως στο Pinterest, ολοένα και περισσότερο αυξάνονται τα pins με τα μακριά, glossy (σούπερ λαμπερά) μαλλιά.

Kim Kardashian, Ciara, Jessica Alba, Jourdan Dunn, Naomi Campbell, Rihanna, Jennifer Lopez, Ariana Grande, Beyoncé είναι μόνο μερικές από τις διάσημες κυρίες που είδαμε τελευταία να υιοθετούν την τάση, φορώντας μακριά extensions, που έφταναν περίπου ως τη μέση.

gettyimages 615531624 master copy
gettyimages 624043552 master
gettyimages 624730708 master

Και σε αυτό το σημείο, οι απόψεις σχετικά με το αν τα πολύ μακριά μαλλιά (αλα Rapunzel) είναι chic διίστανται καθώς από τη μία πλευρά ένα τέτοιο χτένισμα θεωρείται statement και iconic, από την άλλη σίγουρα η περιποίησή τους είναι μία χρονοβόρα και «επίπονη» διαδικασία!