Geode Hair: Τι είναι και γιατί τα κορίτσια στο Instagram υιοθετούν αυτό το trend στα μαλλιά τους;

Βιβή Αγγελάκη
Geode Hair: Τι είναι και γιατί τα κορίτσια στο Instagram υιοθετούν αυτό το trend στα μαλλιά τους;

Εσύ θα το δοκίμαζες;

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το ξεκίνημα κάθε νέας σεζόν σίγουρα μας δίνει μία ακόμη αφορμή για να ανανεώσουμε το look μας και να τολμήσουμε μία αλλαγή στα μαλλιά μας. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσουν οι extreme πειραματισμοί... τότε δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις το trend των «Geode Hair».

Τι είναι και πώς προκύπτει το όνομά του; Στην ουσία το εν λόγω trend «μιμείται» τις εντυπωσιακές αποχρώσεις των ορυκτών στα μαλλιά με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν κάπως έτσι:

Ροζ, γκρι, τιρκουάζ, μπλε, ανοιχτό μωβ στο χρώμα της λεβάντας, μεταφέρονται στα μαλλιά με διαφορετικούς συνδυασμούς πετυχαίνοντας μοναδικά αποτελέσματα στο hairlook κάθε γυναίκας! Το χρώμα ξεκινά από τις άκρες και προχωρά προς το πάνω, αφήνοντας τις ρίζες στις φυσικές αποχρώσεις.

Πρόκειται δηλαδή για την επόμενη μεγάλη τάση στα rainbow ombré hair.

«Υπεύθυνη» για την εμφάνιση του trend, η ιδιοκτήτρια του Ramirez Tran salon στο Los Angeles, Cherin Choi, η οποία όπως αποκάλυψε χρησιμοποίησε μια βούρτσα, ενώ ανακάτεψε τα γαλακτώματα με τα χέρια της για να πετύχει τους τέλειους συνδυασμούς.

Πώς σου φαίνεται; Θα το υιοθετούσες;