Αυτή είναι η νέα τάση που υιοθετούν στα μαλλιά τους οι stars!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτή είναι η νέα τάση που υιοθετούν στα μαλλιά τους οι stars!

Ποιο hair trend των 90's κάνει δυναμικό comeback;

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα fashion και beauty trends κάνουν δυναμικό comeback στη ζωή μας αποδεικνύοντας στην πράξη το motto «μόδα είναι και γυρίζει»! Εκτός από τα looks- προτάσεις των σχεδιαστών στα runways, τα it- girls και οι celebrities φαίνεται να παίζουν σημαντικό- μην πω το πιο σημαντικό ρόλο- στην «αναβίωση» τους. Τελευταίο hair trend που κάνει δυναμικό comeback στις ζωές και στα κεφάλια των διάσημων κυριών από τη δεκαετία των ’90s; Τα «perm hair» ή αλλιώς τα πολύ σγουρά με πολύ όγκο μαλλιά ή αλλιώς η περμανάντ!

Τι κι αν η περμανάντ ήταν κάποτε εμμονή οδηγώντας εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο στο κομμωτήριο προκειμένου να υιοθετήσουν ένα hairlook όπως αυτό της Sarah Jessica Parker, της Julia Roberts ή της Madonna, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει γίνει στροφή προς τα ίσια, sleek μαλλιά σε οποιοδήποτε μήκος.

sjp


Bella και Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Karlie Kloss και αρκετές άλλες stars με πιο πρόσφατη τη χθεσινή μεταμόρφωση της Kendall Jenner, πήγαν κόντρα στο ρεύμα όμως και το τελευταίο μήνα τις έχουμε δει να κάνουν εμφανίσεις- εκτός πασαρέλας- με πολύ σγουρά μαλλιά επαναφέροντας την τάση στο προσκήνιο!

17438144 276946506093302 5551111394604089344 n
halle berry

Δες όλες τις stars στη gallery!