Sunset eyes: Αυτό ειναι το πιο hot καλοκαιρινό trend στο μακιγιάζ ματιών!

Βιβή Αγγελάκη
Sunset eyes: Αυτό ειναι το πιο hot καλοκαιρινό trend στο μακιγιάζ ματιών!

Δες πώς θα το αποκτήσεις!

Παραλίες, παγωτά, ηλιοβασιλέματα με θέα: Αν μπορούσε να περιγραφεί το Καλοκαίρι με τρεις μόνο λέξεις θα ήταν σίγουρα αυτές. Είναι οι ίδιες λέξεις που στιγμιαία γεννούν συναισθήματα, όμορφες εικόνες, αναμνήσεις και φυσικά είναι οι ίδιες λέξεις που μας εμπνέουν για να δημιουργήσουμε- υιοθετήσουμε άκρως καλοκαιρινά beauty trends. Ένα από αυτά, τα «sunset /sunshine eyes»!


Ναι, όπως πολύ σωστά θα κατάλαβες, πρόκειται γι αυτό το μακιγιάζ ματιών που θέλει να φορέσουμε τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος στα μάτια μας, συνδυάζοντας ανοιχτά χρώματα όπως κίτρινο, πορτοκαλί, απαλό ροζ και χρυσό, όλα πάντα με ιριδίζοντα φινιρίσματα.

GettyImages 631287474 copy
2f8be5db5a6a908351a879a65c1e28fe2b5109e1

Με χαρακτηριστικότερο το μακιγιάζ της Emily Ratajkowski στη φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών αλλά και αυτό της Scarlett Johansson στα Oscars 2011, δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που τα έχουν δοκιμάσει στο μακιγιάζ τους!

GettyImages 109651003

Get the look: Δες ποια είναι τα πιο hot προϊόντα ομορφιάς για να υιοθετήσεις το look και δοκίμασέ τα!

13 06 17 kolaz 1

1. Πολυτελής, κρεμώδης σκιά Tom Ford στην απόχρωση Sphinx (Tom Ford Cream Color For Eyes) που γλιστράει στα βλέφαρα και φωτίζει τα μάτια

2. Colorful Nude collection από τα Sephora στην απόχρωση N°217 Walking in the sand που έχει μεγάλη διάρκεια έως και 6 ώρες.

3.H θρυλική σκιά ματιών Moondust της Urban Decay επανέρχεται στο προσκήνιο σε μια νέα υγρή έκδοση με αστραφτερή και προηγμένη σύνθεσή που περιέχει υπέρλεπτα ιριδίζοντα και λαμπερά μεταλλικά στοιχεία. Αγαπημένη απόχρωση: Recharged

4. Με λεπτή μεταξένια υφή για πλούσιο, ομοιόμορφο χρώμα και σατινέ τελείωμα, η σκιά ματιών Wet and Dry Sparkler for Eyes από την Erre Due (στην απόχρωση 421)απλώνεται σαν πούδρα στα βλέφαρα, ενώ αν τη βρέξεις παίρνει τη μορφή υγρής σκιάς.

5.Δώδεκα αποχρώσεις σε ροζ, ποροκαλί και γήινους τόνους με σάτιν και ματ υφή συνδιάζονται σε μία παλέττα σκιών, τη "The Blushed Nudes" από τη Maybelline προσφέρουν πραγματικά άπειρες επιλογές για ένα μοναδικό sunshine μακιγιαζ ματιών

13 06 17 kolaz 2

6. Με μία μόνο στρώση, οι φόρμουλες των σκιών Eyes to Kill από τον οίκο Giorgio Armani -κάτι ανάμεσα σε κρέμα και σκόνη- χαρίζουν ένα υγρό, λαμπερό sunshine smoky eye. Αγαπημένη απόχρωση η 9 Rock Sand.

7. Αν αναζητάς τον τέλειο συνδυασμό δύο αποχρώσεων δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το Dual-Ended Long-Wear Cream Shadow από τη Bobbi Brown στην απόχρωση StickPeach Mimosa & Taupe.

8. Και αν ψάχνεις για ένα hot ιριδίζον μακιγιάζ ματιών δοκίμασε τη Make Up For EverD-410 Pépite d'Or (Diamant)

9. Με μεγάλη διάρκεια 8 ωρών non-stop, η νέα σκιά ματιών της Clinique (All About Shadow Single Super Shimmer) επιτρέπει στο χρώμα να προσκολλάται καλά στο βλέφαρο και δίνουν μια κρεμώδη και εύκολη εφαρμογή. Αγαπημένη απόχρωση η Teinte 07 - At Dusk.

10. Με βελούδινη και απαλή υφή που απλώνεται εύκολα στα βλέφαρα το Ombre Doux Eclat Trio της Shiseido στην απόχρωση 299 Beach Grass θα γίνει ο σύμμαχός σου στο sunshine μακιγιάζ ματιών!