Η καλοκαιρινή ομορφιά χωράει σε ένα νεσεσέρ

Η καλοκαιρινή ομορφιά χωράει σε ένα νεσεσέρ

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, προστασία και καλή διάθεση. Το μακιγιάζ που επιλέγετε γι' αυτούς τους μήνες πρέπει να κινείται σε αυτό το πλαίσιο και η Clinique σας δείχνει τον τρόπο.

Επειδή καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία, χαλαρότητα και διασκέδαση και πρέπει να γιορτάζετε την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σας, που παγιδεύεται τους χειμερινούς μήνες, υπάρχει το μακιγιάζ της εποχής που βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Με τη συλλογή Summer in Clinique η επιδερμίδα προστατεύεται από την έκθεση στον ήλιο και τις βλαβερές ακτίνες, ενώ παράλληλα την ζεσταίνει μια bronze λάμψη με το Almost Bronzer SPF 15. Λίγο πιο σκούρο χρώμα δέρματος είναι απαραίτητο.

Τα χείλη θρέφονται με ενυδατικές, λαμπερές φωτεινές και καλοκαιρινές αποχρώσεις των Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm και οι βλεφαρίδες αψηφούν τις θερμοκρασίες και παραμένουν εκθαμβωτικές όλο το 24ώρο με την Lash Power Mascara.

Αυτός είναι ο συνδυασμός που προτείνεται από τη limited edition συλλογή της Clinique, Summer in Clinique, η οποία μπαίνει σε ένα floral νεσεσέρ και γίνεται το καλύτερο αξεσουάρ της παραλίας αλλά και της πόλης αν το επιθυμείτε.