Η Αθηνά Οικονομάκου βάφει τα χείλη της μωβ!

Η Αθηνά Οικονομάκου βάφει τα χείλη της μωβ!

Τα σκούρα μωβ κραγιόν είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη στιγμή στο μακιγιάζ! Η Αθηνά Οικονομάκου το τολμά και της πάει άψογα.

Για τις ανάγκες φωτογράφισης μόλις χθες, η γνωστή ηθοποιός και μέλλουσα μαμά, ανέβασε "story" στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα ανατρεπτικό μακιγιάζ που της πάει πολύ, διά χειρός της make up artist Ρούλας Σταματοπούλου. Το μωβ κραγιόν στα χείλη έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η λεπτή γραμμή eyeliner στα βλέφαρα, έδωσε ένταση και σέξι διάθεση σε όλο το λουκ.

IMG 3204 1 copy

H εν λόγω απόχρωση στα χείλη δεν είναι μία από τις πιο εύκολες επιλογές στο μακιγιάζ. Για να σε κολακεύει και να δείχνει όμορφο το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου, πρέπει να έχεις σχετικά λευκή επιδερμίδα, (να μην είσαι δηλαδή πολύ σταρένια ή μελαγχρινή) και φυσικά να διαθέτεις λευκό χαμόγελο, αφού αν τα δόντια σου είναι ελαφρώς κίτρινα, το μωβ κραγιόν θα κάνει άσχημη αντίθεση. Σε περίπτωση, που διαθέτεις τα παραπάνω στοιχεία, είσαι έτοιμη να υποστηρίξεις στο έπακρο το νέο αυτό trend στο μακιγιάζ και να το απογειώσεις όπως ακριβώς και η Αθηνά Οικονομάκου!

Δες εδώ τι να επιλέξεις:

xeili san vatomouro MAC Lorde collection MAC Lorde Lipstick PureHeroine

Κραγιόν, Lorde for MAC Heroine, MAC

xeili san vatomouro Estee Lauder Brazen Pure Color Lipstick 2014

Κραγιόν, Pure Color Envy Brazen, Estee Lauder

0fdb38f3d4768131b56475ff41c046dd

Kat Von D Coven Studded Lipstick, Sephora