Κάννες: Ξανθά μαλλιά και ροζ κραγιόν

Κάννες: Ξανθά μαλλιά και ροζ κραγιόν

Οι ξανθομάλλες των Καννών τίμησαν το γλυκό ροζ στα χείλη.

Το κόκκινο χαλί στο φεστιβάλ των Καννών δεν παρέσυρε όσες περπάτησαν εκεί φέτος, στο κόκκινο χρώμα του. Ο νικητής των χρωμάτων αυτή τη φορά είναι το απαλό ροζ κραγιόν σε διάφορες εκδοχές από ματ έως λίγο περλέ και από διάφανο έως δυνατό. Όπως συνηθίζεται, συνόδευε φυσικά μακιγιάζ με φρέσκα μήλα και απαλά τονισμένα μάτια.

Αυτό το μακιγιάζ ήταν η επιλογή όλων –σχεδόν- των ξανθών καλλονών που εμφανίστηκαν στο άνοιγμα του φεστιβάλ. Είδαμε τις Uma Thurman, Karolina Kurkova, Rachel McAdams, Claudia Zanella και Hofit Golan. Η αλήθεια είναι το ξανθό χρώμα στα μαλλιά, είναι λαμπερό και είναι το χρώμα που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities που εκτίθενται στα φώτα των φλας.

Ο συνδυασμός του ξανθού με το ροζ στα χείλη είναι πάντα επίκαιρος, και ακόμη περισσότερο την Άνοιξη. Αποτελεί μία ασφαλή λύση για ένα σικάτο μακιγιάζ με μία νότα παιδική αφέλειας. Και το φεστιβάλ των Καννών είναι γνωστό για τις ενζενί που συγκεντρώνει γύρω του, οπότε γιατί να μην έχει μία τέτοια νότα, και στις εμφανίσεις των celebrities που συμμετέχουν σε αυτό.