Οι καθρέφτες που ψάχνουμε όλες...Το όνειρο κάθε beautyholic!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Οι καθρέφτες που ψάχνουμε όλες...Το όνειρο κάθε beautyholic!

Αυτό το άρθρο θα σε κάνει σίγουρα να αναφωνήσεις... "Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!"

 

Είναι οι λεγόμενοι "Hollywood Mirrors" οι καθρέφτες δηλαδή που φωτίζουν και θυμίζουν καμαρίνια διάσημων του Χόλυγουντ! Είναι αυτή τη στιγμή το must have αντικείμενο των make up artist αλλά και top επιλογή στο interior design Έχει γίνει μεγάλη λατρεία κάθε γυναίκας που τις αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της, να περνάει ώρα στον καθρέφτη της και να διαθέτει ένα πλούσιο μπουντουάρ στην κρεβατοκάμαρά της. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τους συγκεκριμένους καθρέφτες τους βρίσκεις στα backstage των καλλιτεχνών, αφού ο φωτισμός που εκπέμπουν είναι ότι πρέπει για να βαφτoύν στην εντέλεια και να προσέξουν κάθε λεπτομέρεια στο μακιγιάζ ή και τα μαλλιά τους. Φυσικά, είναι και μεγάλη τάση στην διακόσμηση, συνεπώς αποτελούν την ιδανική επιλογή όχι μόνο για τη χρηστικότητά τους αλλά και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προσφέρουν στον χώρο σου.

cheapest hollywood mirror with lights hollywood vanity mirror with lights ikea hollywood mirror with lights lifestyle of the rich famous

Στην Ελλάδα είναι κάπως δυσεύρετοι… αφού δύσκολα θα βρεις τις διαστάσεις και το σχήμα που σε βολεύει. Αν όμως θες πραγματικά να αποκτήσεις έναν, τότε απευθύνσου σε ξυλουργό! Εκείνος, μπορεί να σου σχεδιάσει τον φωτεινό καθρέφτη των ονείρων σου! Θα τον κατασκευάσει σε σχήμα και χρώμα που προτιμάς και θα ενσωματώσει και τις λάμπες.

Φυσικά, δε θα πας να τον βρεις με... άδεια χέρια. Σου ετοίμασα παρακάτω μια gallery με τις πιο τέλειες προτάσεις για να έχεις τα σχέδια έτοιμα!