Strobing: Τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Strobing: Τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις

Η τέλεια επιλογή για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

Μετά τη μέθοδο contouring ήρθε και η μέθοδος strobing... Η διαφορά τους είναι η εξής: Το contouring σμιλεύει το πρόσωπο χρησιμοποιώντας συνδυασμούς λάμψης και σκιών. Το strobing κάνει ακριβώς το ίδιο, σμιλεύει δηλαδή τις γωνίες σου, χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ λάμψεις.

Με λίγα λόγια το strobing ουσιαστικά είναι η τεχνική κατά την οποία δημιουργείται λάμψη στα σωστά σημεία του προσώπου ώστε αυτό να δείχνει εκθαμβωτικό! Τα προϊόντα κλειδιά για την εν λόγω μέθοδο είναι τα highlighters. Επίλεξε ένα της αρεσκείας σου και εφάρμοσέ το στις περιοχές του προσώπου. Πoιες συγκεκριμένα; Σκεπτόμενη εκείνες πού θα “ακουμπούσε” το καλοκαιράκι το φως του ήλιου υπό φυσιολογικές συνθήκες, για να σου χαρίσει τη χρυσαφένια λάμψη του. Ζυγωματικά, ράχη της μύτης, εσωτερικές γωνίες των ματιών, τόξο φρυδιών, πιγούνι και μέτωπο είναι τα πιο συνηθισμένα σημεία.

Double Wear Brush-On Glow BB, Highlighter της Estée Lauder

ESTEE LAUDER

Μust info:

Όπως και τα φον ντε τεν έτσι και τα προϊόντα λάμψης λανσάρονται σε μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων ώστε να βρεις εκείνη που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου. Εφάρμοσε χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου ή ένα πινέλο δημιουργώντας ταμποναριστές

Watt's Up! Cream to Powder Highlighter της Benefit, Sephora

WHATS UP BENEFIT

Διαβάστε ακόμη

4 προϊόντα που θα σου φανούν απόλυτα χρήσιμα στις γιορτές!