Ψάξαμε για εσένα τα καλύτερα organizers για τα καλλυντικά σου

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ψάξαμε για εσένα τα καλύτερα organizers για τα καλλυντικά σου

Και θα τα βρεις όλα στο amazon!


H σωστή οργάνωση των καλλυντικών μας δεν είναι απλά επιτακτική ανάγκη, ειδικά αν έχουμε στην κατοχή μας μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, είδη και υφές αλλά και μεγάλο trend της εποχής στην κατηγορία της ομορφιάς και της εσωτερικής διακόσμησης. Οι διάφανες αποθηκευτικές κατασκευές ή αλλιώς make up organizers που θα φυλάξουν μέσα τα αγαπημένα σου αρώματα, κραγιόν, μολύβια χειλιών ή ματιών, πινέλα κλπ είναι νούμερο ένα στη σελίδα αναζήτησης κάθε γνήσιας beauty addict.



drawers




Οι συγκεκριμένοι έχουν μεγάλη ζήτηση γιατί είναι πολύ λειτουργικοί και κομψοί. Μπορείς κατευθείαν να αναγνωρίσεις τα προϊόντα που θες να επιλέξεις χάρη στο see through υλικό κατασκευής τους και δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις για ώρες και να χάνεις χρόνο μέχρι να ανακαλύψεις για παράδειγμα μέσα στο… χάος το αγαπημένο σου αιλάινερ. Υπάρχουν επίσης και εκείνα που στην περίμετρό τους έχουν καθρέφτη για να αντανακλούν κάθε στιγμή το φως αλλά και να καθρεφτίζεσαι σε αυτά. Στο εμπόριο θα βρεις πολλές επιλογές. Είναι κατασκευασμένα από απλό πλαστικό ή plexiglass
(είναι πιο ακριβό πάντα). Το σίγουρο είναι πως θα αναβαθμίσουν το μπουντουάρ σου και γενικότερα κάθε beauty γωνιά στο σπίτι σου, ενώ ταυτόχρονα θα τακτοποιήσουν τα προϊόντα σου ώστε να τα βρίσκεις πανεύκολα.

mirrored drawers copy


Παρακάτω θα βρεις gallery με 11 προτάσεις που ανακαλύψαμε στο amazon για να αποκτήσεις on line. Να θυμάσαι πάντως πως παρόμοια διαθέτουν και τα καταστήματα Zara Home και ΙΚΕΑ.



ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ



8 Μαρτίου: Η ημέρα της γυναίκας πλησιάζει! Δικαιούσε τα καλύτερα δώρα και θα τα βρεις εδώ