Τσέκαρε τις καλύτερες ιδέες για ανοιξιάτικα μανικιούρ που θα γίνουν το απόλυτο trend αυτήν τη σεζόν

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Τσέκαρε τις καλύτερες ιδέες για ανοιξιάτικα μανικιούρ που θα γίνουν το απόλυτο trend αυτήν τη σεζόν

Φέρε ένα βήμα πιο κοντά σου την χαρμόσυνη εποχή του χρόνου που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ο καιρός αλλάζει... γίνεται πιο ζεστός και ηλιόλουστος. Οι μέρες μεγαλώνουν και μαζί αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους μπουμπούκια που ανθίζουν, ζωηρά χρώματα, ζεστοί τόνοι, λουλουδένια ντεσέν. Αν εσύ ακόμα δεν έχεις δει αισθητή την διαφορά στον κήπο του σπιτιού σου, στη βεράντα σου, στη γειτονιά σου... τότε θες να σου πω ένα μαγικό τρόπο να καταφέρεις να φτάσει η Άνοιξη γρηγορότερα;

Φέρε πρώτα την Άνοιξη στο μυαλό και στην καρδιά σου! Στις καθημερινές μικρές και μεγάλες συνήθειές σου. Βάλε στη ζωή σου χρώματα, έντονες αντιθέσεις, πολλά λουλούδια και παιχνιδιάρικα σχέδια... Τότε θα δεις πως τα μάτια σου θα ξεχωρίζουν γύρω τους την Άνοιξη παντού και πάντα! Σε χρόνο dt μαγικά και απρόσμενα η πιο κεφάτη εποχή του χρόνου θα έχει φτάσει για τα καλά! Και φυσικά επειδή είμαστε γυναίκες θα τα καταφέρουμε με ένα δυναμικό update στην εμφάνισή μας!

c7c6515b4a5e8911329c143641bc0167

Ξεκινά λοιπόν από το μανικιούρ σου... γιατί κακά τα ψέματα, όλες ξέρουμε πόσο πολύ μας ανανεώνει ένα καινούργιο στυλ στα νύχια μας. Τα περιποιημένα άκρα αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα μας, τη διάθεσή μας και άπειρες φορές μέσα στην ημέρα, πέφτει ακριβώς εκεί το μάτι μας μόνο και μόνο για να ενισχύσουμε έστω για δευτερόλεπτα τη θηλυκότητά και την αυτοπεποίθησή μας τσεκάροντας αν είναι άψογα!

e3e92c18e711f711048373b0b017948a

Παρακάτω θα βρεις φωτογραφίες με τις 24 must προτάσεις για Ανοιξιάτικα μανικιούρ που θα γίνουν fashion statement. Κάνε screen shot όσες προτιμάς και ύστερα δοκίμασέ τες στα δικά σου νύχια!

DPG Network