80's are back! Η τάση αναβιώνεται μέσα από τις λαμπερές stars

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
80's are back! Η τάση αναβιώνεται μέσα από τις λαμπερές stars

4 διαφορετικά beauty looks εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '80 για να επιλέξεις.

Διάσημες του Hollywood ήδη έχουν αναβιώσει με τον καλύτερο τρόπο τα 80's, προσαρμόζοντας είτε το στυλ των μαλλιών τους είτε του μακιγιάζ τους, στην αγαπημένη αυτή δεκαετία. Έμελλε να σφραγίσει τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς χάρη σε χτενίσματα με έξτρα όγκο αλλά και έντονα, sparkling χρώματα που παρέπεμπαν σε disco βραδιές. Καιρός λοιπόν για ένα δυνατό comeback προσαρμοσμένο στο σήμερα.

Κλέψε ιδέες και δοκίμασε το look της…

Margot Robbie

Κυμματιστά μαλλιά στο πλάι, πορτοκαλί σκιά στα μάτια και αντίστοιχο κραγιόν... Throwback στο 1980 για την πανέμορφη ηθοποιό.

GettyImages 911224384

Kristen Stewart

Ξεκάθαρη αναβίωση και για την πρωταγωνίστρια του Twilight. Φυσικά τα μαλλιά με τα έντονα φιλαρίσματα και το wet style κάνου την διαφορά... αλλά το δυναμικό μακιγιάζ σε μάτια και φρύδια συμπληρώνει ιδανικά την επιλογή της.

GettyImages 926985442

Kerry Washington

Η πρωταγωνίστρια της διάσημης Scandal ώς άλλο disco girl με άφρο λουκ στα μαλλιά, φούξια κραγιόν και έντονες λεπτομέρειες παγέτας και sparkling.

GettyImages 927436290

Saoirse Ronan

Ματ φούξια χείλη, καλοσχηματισμένα έντονα φρύδια και ασφαλώς μαλλιά με κρεπαρισμένη, φράτζα στο πλάι, είναι οι λεπτομέρειες που κλέβουν τις εντυπώσεις.

GettyImages 900656890

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγός για ξεκούραστα μάτια και νεανικό βλέμμα