Must have αξεσουάρ για τα μαλλιά που πρέπει να αποκτήσεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Must have αξεσουάρ για τα μαλλιά που πρέπει να αποκτήσεις

Τα αξεσουάρ μαλλιών δίνουν χαρακτήρα και απογειώνουν το hairstyling, όπως ακριβώς συμβαίνει και με μια τσάντα, η οποία προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε outfit.

H λεπτομέρεια είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά και αυτό το γνωρίζουν καλά οι διάσημοι hairstylists. Γι αυτό το λόγο άλλωστε επενδύουν στα αξεσουάρ μαλλιών. Δες τα trends που εξακολουθούν και αυτή την άνοιξη να έχουν δυναμική παρουσία στο catwalk προτρέποντάς μας να πειραματιστούμε με νέα στυλ στα μαλλιά μας. Ανακάλυψε παρακάτω 3 ιδέες που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Βασιλική στέψη
Ποιος είπε ότι οι τιάρες είναι μόνο για τις πριγκίπισσες; Δημιούργησς ένα εντυπωσιακό χτένισμα για τις βραδινές σου εμφανίσεις ποντάροντας στο εν λόγω αξεσουάρ που, αν μη τι άλλο, προσδίδει ρομαντισμό στο λουκ σου. Δεν έχει σημασία το μήκος των μαλλιών, αφού η τιάρα υποστηρίζει τέλεια ένα καρέ ή ακόμα και μια κουπ αλά γκαρσόν.

tiara

Boho chic
Είναι πραγματικά άπειρες οι επιλογές στα δεσίματα και τα στυλ που μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας ένα μαντίλι. Στριφογύρισέ το γύρω από το κεφάλι δημιουργώντας κόμπους, πλέξτο το ανάμεσα στην κοτσίδα σου, στερεώσέ το στην κορυφή του κεφαλιού, ή αφήσε τις άκρες του να πέφτουν χαλαρά στους ώμους. Το σίγουρο είναι πως θα αποκτήσεις σε χρόνο dt ένα bohemian λουκ, must για τη σεζόν που ξεκινά.

66772abac5628cabe74343408080c8c1

Headband
Οι κορδέλες στα μαλλιά είναι μεγάλη τάση φέτος, αφού αποθεώθηκαν στις πασαρέλες από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές. Επίλεξέ τες άφοβα στα hairstylings που θα υιοθετήσεις, ειδικά αν θέλεις να προσθέσεις στις εμφανίσεις σου ‘60s αέρα. Επιπλέον αποτελούν ιδανική επιλογή ακόμα και για τις bad hair days.

headband 2

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουλουδένια αρώματα: Αν σου αρέσουν... αυτές είναι οι νέες αφίξεις που πρέπει να δοκιμάσεις