Όλα όσα χρειάζεσαι αυτήν την εποχή για να λάμψεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Όλα όσα χρειάζεσαι αυτήν την εποχή για να λάμψεις

O must have οδηγός για το νεσεσέρ σου!

Το καλοκαίρι θέλουμε λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Θέλει χρυσαφένιες και μπρούτζινες αποχρώσεις, γήινους τόνους και εξωτικά αρώματα. Το μακιγιάζ μας να διαθέτει απαραίτητα sunkissed εφέ! Δηλαδή το χάδι του ήλιου να αποτυπώνεται στο πρόσωπό μας ακόμα και αν όλη την ημέρα εμείς κυκλοφορούμε με καπέλο και αντιηλιακό με μέγιστο δείκτη προστασίας.

Φυσικά, δεν πιστεύω να νομίζεις πως στην παραλία που θα φοράς το καυτό σου μαγιό δεν χρειάζεσαι ένα σωστό beach look για πρόσωπο και σώμα! Οκ, δε σου λέω να απλώσεις τόνους make up, αλλά υπάρχουν μερικά must προϊόντα που θα σε κάνουν να δείχνεις υπέροχη από την κορυφή ως τα νύχια, και προπαντός φυσική!

Έχουμε και λέμε:

ΠΡΟΣΩΠΟ
1. Αντιηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας
2. Πούδρα με bronze απόχρωση την οποία θα απλώσεις σε όλο το πρόσωπο για να δείχνεις ηλιοκαμένη και λαμπερή δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά
3. Αδιάβροχη μάσκαρα γιατί οι ακαταμάχητες βλεφαρίδες δεν αποκτώνται μόνο όταν βαφόμαστε για βράδυ
4. Ένα στικ κραγιόν σε ροδακινί απόχρωση κοντά στη φυσική των χειλιών μας ή ένα λιπ γκλος που θα τα κάνει να δείχνουν ζουμερά και δροσερά σαν να κάναμε μόλις βουτιά στη θάλασσα

16.BB WARM DEFINE ILLUMINATE COLLECTION BRONZING POWDER DEEP TXT

Και μην ξεχνάς ποτέ το σώμα σου…
Tο μπικίνι σου θα δείχνει τέλειο μόνο αν το κολακεύει η επιδερμίδα σου. Πριν βγεις στην παραλία, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ένα καλό body scrub για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια να απλώσεις μία αντιηλιακή λοσιόν που όχι μόνο θα διαθέτει δείκτη προστασίας αλλά ταυτόχρονα θα διεγείρει την παραγωγή μελανίνης για αποκτήσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα μαυρισμένο, σέξι κορμί.

dndbjkzd

Δε θέλει κόπο αλλά τρόπο φίλη μου… και εσύ τώρα τον ξέρεις!

Ακολουθεί gallery με όλα όσα πρέπει να αποκτήσεις