Velasmooth: Ο Πλαστικός Χειρουργός, Παρασκευάς Κοντοές, μας εξηγεί τι είναι και πως λειτουργεί αυτό το μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας

Velasmooth: Ο Πλαστικός Χειρουργός, Παρασκευάς Κοντοές, μας εξηγεί τι είναι και πως λειτουργεί αυτό το μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας

Διάσπαση κυτταρίτιδας, λιποδιάλυση, μείωση πόντων, αδυνάτισμα, σύσφιξη, βελτίωση κυκλοφορικών προβλημάτων, βελτίωση της υφής του δέρματος και απάλειψη τοπικού πάχους. Όλα αυτά βρίσκουν τη λύση τους με τη θεραπεία που αλλάζει την εικόνα του σώματος.

H τεχνολογία Velasmooth είναι μοναδική γιατί συνδυάζει τρείς μορφές δράσης: διοχετεύει ταυτόχρονα υπέρυθρη ακτινοβολία 700-2000nm ραδιοσυχνότητα (διπολική rf , τεχνολογίας elos Electro Optical ακτινοβολία και ασκεί ισχυρή αναρροφητική πίεση).

«Το Velasmooth είναι τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα που εφαρμόζει τη διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (bipolar-ir) την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών (infrared-ir) καθώς και την αναρρόφηση (vacuum) και μηχανικό μασάζ του ιστού» εξηγεί ο ο δρ. Παρασκευάς Κοντοές. «Με αυτόν τον τρόπο παρέχει αποτελεσματικές θεραπείες για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και γλυπτική σώματος».

«Eπιτυγχάνει επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας του δέρματος με αύξηση του μεταβολισμού στον λιπώδη ιστό και μείωση του όγκου των μίνι λιποαποθηκών» λέει ο γιατρός. « Έχουμε, δηλαδή, μη επεμβατική λιπογλυπτική».

«Θα χρειαστούν περίπου 10-12 συνεδρίες, για 45 λεπτά με περίπου δέκα λεπτά θεραπείας ανά περιοχή, δύο φορές την εβδομάδα. Σε περιπτώσεις ασθενών με κακή λεμφική κυκλοφορία, οι συνεδρίες μπορεί να είναι περισσότερες» διευκρινίζει ο δρ. Παρασκευάς Κοντοές.

Για να εξασφαλίσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να παρακολουθείτε τακτικά το σωματικό σας βάρος, ώστε να μην υπάρχει αύξηση του ποσοστού λίπους. «Η άσκηση, η σωστή διατροφή και η επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού σας θα βοηθήσουν στην επιτυχή έκβαση της θεραπείας» σημειώνει ο γιατρός.

«Η θεραπείας Velasmooth μπορεί ν συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση – laser λιπόλυση ή μεσοθεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα» παρατηρεί ο γιατρός και συμπληρώνει. «Σε περίπτωση λιποαναρρόφησης, η έναρξη των συνεδριών γίνεται ένα με δύο μήνες μετά την επέμβαση, ενώ στο συνδυασμό με μεσοθεραπεία, η τελευταία γίνεται ανά βδομάδα, συνοδευόμενη από δύο-τρεις θεραπείες Velasmooth».

To κόστος είναι 100 ευρώ ανά θεραπεία ενώ σε πακέτα θεραπειών γίνονται εκπτώσεις μέχρι και 30%.