Μία σαραντάρα που ξέρει από ομορφιά

Μία σαραντάρα που ξέρει από ομορφιά

Η Lancaster, γνωρίζει το DNA της ομορφιάς και φροντίζει γι' αυτό στην μακρόχρονη πορεία της που κλείνει φέτος τα σαράντα χρόνια.

Η επιτυχία της Lancaster στο πέρασμα των σαράντα χρόνων οφείλεται μεταξύ άλλων και στην ικανότητα της μάρκας να κατανοεί τις κοινωνικές αλλαγές και να προσαρμόζει αντίστοιχα την έρευνά της, ώστε να μπορεί να δημιουργεί μοντέρνα και αποτελεσματικά προϊόντα.

Η Lancaster στέκεται δίπλα στις γυναίκες στην αναζήτησή τους για το τέλειο μαύρισμα, ανεξάρτητα από τη μόδα και το χρόνο που περνά και προλαμβάνει κάθε είδους γυναικεία επιθυμία για αντηλιακή προστασία: Στη δεκαετία του ογδόντα γινόταν λόγος για περιορισμένη έκθεση στον ήλιο, στη δεκαετία του ενενήντα για ελεγχόμενο μαύρισμα και στην είσοδο της νέας χιλιετίας για αντιγηραντική προστασία.

Τα αντηλιακά προϊόντα της Lancaster εναρμονίζονται πάντα με το όραμα της μάρκας, την αγάπη για τον ήλιο αλλά και την προστασία από αυτόν. Χάρη στις νεωτεριστικές τεχνολογίες που περιέχουν, ανταποκρίνονται με επιτυχία στις επιθυμίες των γυναικών για ομορφιά και προστασία από τον ήλιο.

Τα τελευταία δέκα χρόνια τα επιστημονικά εργαστήρια της Lancaster έχουν επικεντρώσει την έρευνά τους γύρω από την ύπαρξη σύνδεσης ανάμεσα στη φθορά του DNA και τη γήρανση της επιδερμίδας. Πλέον η Lancaster παρέχει προστασία και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του κυτταρικού DNA, από εκεί που ξεκινούν τα πάντα, κι έτσι μπορείτε να διατηρήσετε τη νεανική όψη της επιδερμίδας σας για πολύ καιρό!