Ραντεβού το απόγευμα με την Kiehl’s

Ραντεβού το απόγευμα με την Kiehl’s

Σχεδιαστές, καλλιτέχνες, εικαστικοί, bloggers ενώθηκαν σε μια δημιουργική καμπάνια της Kiehl's για να βοηθήσουν τα μη προνομιούχα παιδιά του κέντρου της Αθήνας.

Έφτασε η μέρα να κερδίσετε τις τσάντες που δημιούργησαν τα ζευγάρια καλλιτεχνών-bloggers. Σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου από 18:00 έως 20:00 στην Kiehl's @ attica μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά , αλλά και να διεκδικήσετε τις 19 υπέροχες Shopping Bags που δημιουργήθηκαν για «καλό σκοπό».

Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να προσφέρει χαρά και οικολογική συνείδηση στα παιδιά της γειτονιάς. Για κάθε μία από τις μοναδικές αυτές τσάντες, η Kiehl's στο attica προσφέρει €100 που θα διατεθούν για την πραγματοποίηση ενός οικολογικού εργαστηρίου Τέχνης για τα παιδιά της περιοχής Κεραμικός-Μεταξουργείο.

Το εργαστήρι αυτό θα λάβει χώρα στη Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή με την καθοδήγηση του ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή». Τα παιδιά θα δημιουργήσουν έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά, θα αναπτύξουν οικολογική συνείδηση και θα το βιώσουν μέσα από έναν ευχάριστο μαθησιακό τρόπο.

Το Εco Art είναι ένα πάντρεμα της τέχνης με την ανακύκλωση. Αποτελεί το μέσο για την παρουσίαση προτάσεων που απορρέουν από την φύση, την αστική καθημερινότητα και την τέχνη δίνοντας νέα διάσταση ζωής στα ήδη χρησιμοποιημένα αντικείμενα. Χαρτί, εφημερίδες, κουτάκια αναψυκτικών, πλαστικά καπάκια, πλαστικά μπουκάλια, παλιά υφάσματα, συνδυάζονται με σκοπό να δημιουργήσουν πρωτότυπα έργα τέχνης διακωμωδώντας την καταναλωτική μας μανία και προωθώντας την ιδέα της ανακύκλωσης.