Δες ποια είναι τα καλύτερα gloss ματιών και πώς θα τα φορέσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Δες ποια είναι τα καλύτερα gloss ματιών και πώς θα τα φορέσεις

Είναι η πιο εύκολη τάση και πρέπει να τα υιοθετήσεις!

Το gloss ματιών έγινε για πρώτη φορά τάση πριν λίγο καιρό και επανέρχεται κάθε σεζόν. Είναι βλέπεις πολύ εντυπωσιακό και απίθανα εύκολο! Βέβαια, ίσως να νομίζεις πως η αίσθηση της κολλώδους ουσίας στα βλέφαρά σου θα είναι ενοχλητική. Ίσως να νομίζεις πως θα νιώθεις βρώμικη, τουλάχιστον εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αυτό νόμιζα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει όμως. Η αίσθηση είναι πολύ φυσιολογική, το αποτέλεσμα κρατά και μπορείς να κάνεις δεκάδες παραλλαγές των glossy lids.

Aalto emn S17 008

Μπορείς να φορέσεις σκέτο το eye gloss για ένα καθημερινό και φρέσκο look ή και να το περάσεις πάνω από κάποια σκιά ή μολύβι για να δημιουργήσεις τη δική σου χρωματιστή ή dark εκδοχή.

Marchesa emn S17 004

Σε κάθε περίπτωση, για να έχεις ένα glossy αποτέλεσμα, χρειάζεσαι τα κατάλληλα προϊόντα και εδώ ερχόμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα διάφανα eye gloss με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις δεκάδες looks αλλά και διάφανα lip gloss. Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις gloss χειλιών για να δοκιμάσεις αυτή την τάση και είναι ιδανική επιλογή αν δεν είσαι βέβαιη πως θα σου αρέσει… το gloss μπορείς εξάλλου να το βάλεις και στα χείλη. Δες τα όλα παρακάτω και διάλεξε το δικό σου.

Διάβασε ακόμα: Glossy eyes στο show Missoni: Πώς θα τα αντιγράψετε