Hair Color Trends S/S 2019 με την υπογραφή της Lorvenn Hair Professionals

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hair Color Trends S/S 2019 με την υπογραφή της Lorvenn Hair Professionals

Η Lorvenn Hair Professionals, η επαγγελματική μάρκα μαλλιών, παρουσιάζει τις νέες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών με εντυπωσιακά Hair Color Looks για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019.

Στον νέο οδηγό, με πρωταγωνίστρια την Τάμτα, το πιο φωτεινό αστέρι της Pop σκηνής, τα looks και οι αποχρώσεις που προτείνουν οι Hair Colorist της Lorvenn είναι πιο εντυπωσιακοί από ποτέ. Εμπνεύσου από τα νέα Hair Color Trends της Lorvenn και απόκτησε την κομψότητα της σταρ που κρύβετε μέσα σου με μοναδικές αποχρώσεις, ακόμα και για τις πιο τολμηρές! Τόλμησε τα Electric Color Vibes, ονειρέψου με τις πιο ρομαντικές αποχρώσεις pastel και να πειραματίσου με τις αμέτρητες αποχρώσεις της σειράς Beauty Color.

flashy blond

Flashy Blond
Η Τάμτα το πιο φωτεινό πρόσωπο της Ελληνικής Pop Σκηνής αποφάσισε να αλλάξει και πάλι τα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια που λατρεύει να πειραματίζεται με το look της, αυτή την σεζόν αποφάσισε να εμπιστευτεί τους έμπειρους Hair Colorist της Lorvenn. Επίλεξε και εσύ από την χρωματική παλέτα της Lorvenn το Ξανθό Χρώμα που σου ταιριάζει και απόκτησε της κομψότητα της σταρ που κρύβεις μέσα σου!

Για την απόχρωση της Τάμτα, χρησιμοποιήθηκε για την ρίζα ο συνδυασμός Beauty Color No 7.11 Ξανθό Έντονο Σαντρέ με το Beauty Color No 0/1 Mixtone σε αναλογία 2:1, ενώ για της άκρες χρησιμοποιήθηκε ο συνδυασμός Beauty Color No 1018 Super Blond Σαντρέ Πλατινέ με το Beauty Color No 912 Κατάξανθο Σαντρέ Ιριζέ σε αναλογία 2:1.

1

Συνδυασμός 1
Συνδυασμός Beauty Color No 9.34 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Ντορέ Χάλκινο με το Beauty Color Pastel No 9.5/43 Κίτρινο Τοπάζι σε αναλογία 2:1.

Συνδυασμός 2
Συνδυασμός Beauty Color No 10.92 Ξανθό Πολύ Πολύ Ανοιχτό Περλέ Ιριζέ με το Beauty Color No 908 Κατάξανθο Περλέ σε αναλογία 1:1.

Συνδυασμός 3
Συνδυασμός Beauty Color No 9.17 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Σαντρέ Καφέ με το Beauty Color No 9.92 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Περλέ Ιριζέ σε αναλογία 1:1.

Συνδυασμός 4
Συνδυασμός Beauty Color No 8.92 Ξανθό Ανοιχτό Περλέ Ιριζέ με το Beauty Color No 8.37 Ξανθό Ανοιχτό Ντορέ Καφέ σε αναλογία 2:1.

ginger red

Ginger Red
Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά, είναι τολμηρό και πρόκληση από μόνο του! Συνδυασμός Beauty Color No 9.40 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Χάλκινο με το Beauty Color Pastel No 9.5/43 Κίτρινο Τοπάζι σε αναλογία 2:1.

2

Συνδυασμός 1
Συνδυασμός Beauty Color No 8.45 Ξανθό Ανοιχτό Χάλκινο Ακαζού με το Beauty Color No 8.43 Χρυσό Πορτοκαλί σε αναλογία 1:1.

Συνδυασμός 2
Συνδυασμός Beauty Color No 6.62 Ξανθό Σκούρο Κόκκινο Ρουμπινί με το Beauty Color Pastel No 6.5/26 Λυχνίτης σε αναλογία 2:1.

Συνδυασμός 3
Συνδυασμός Beauty Color No 7.45 Ξανθό Χάλκινο Ακαζού με το Beauty Color No 0/4 Mixtone Χάλκινο σε αναλογία 2:1.

Συνδυασμός 4
Συνδυασμός Beauty Color No 8.60 Ξανθό Έντονο Κόκκινο με το Beauty Color No 9.22 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Έντονο Ιριζέ σε αναλογία 2:1.

lively brown

Lively Brown
Πλέον οι καστανές μπορούν να χαρούν, καθώς η νέα μεγάλη τάση είναι οι αποχρώσεις των μαλλιών τους να γίνονται πιο εκφραστικές, αναμιγνύοντας τες με παστέλ χρώματα!

Συνδυασμός Beauty Color No 7.74 Ξανθό Καφέ Χάλκινο με Beauty Color No 6.4 Ξανθό Σκούρο Χάλκινο σε αναλογία 2:1. Απόχρωση Beauty Color Pastel 9.5/38 Περίδοτο. Εφαρμόστε την παστελ απόχρωση μετά από τεχνική εργασία ξανοίγματος.

3

Συνδυασμός 1
Συνδυασμός Beauty Color No 7.77 Καφέ Βαθύ με το Beauty Color No 7.37 Ξανθό Ντορέ Καφέ σε αναλογία 2:1. Απόχρωση Beauty Color Pastel 8.5/83 Σμαραγδί. Εφαρμόστε την παστελ απόχρωση μετά από τεχνική εργασία ξανοίγματος.

Συνδυασμός 2
Συνδυασμός Beauty Color No 7.7 Καφέ Ολέ με το Beauty Color No 7.13 Ξανθό Ψυχρό Μπεζ σε αναλογία 1:1. Απόχρωση Beauty Color Pastel 6.5/81 Ζαφείρι. Εφαρμόστε την παστελ απόχρωση μετά από τεχνική εργασία ξανοίγματος.

Συνδυασμός 3
Συνδυασμός Beauty Color No 7.07 Φυσικό Ξανθό Καφέ με το Beauty Color No 7.1 Ξανθό Σαντρέ σε αναλογία 2:1. Απόχρωση Beauty Color Pastel 9.5/82 Αλεξανδρίτης. Εφαρμόστε την παστελ απόχρωση μετά από τεχνική εργασία ξανοίγματος.

Συνδυασμός 4
Συνδυασμός Beauty Color No 8.73 Ξανθό Ανοιχτό Tobacco με το Beauty Color No 8.34 Ξανθό Ανοιχτό Ντορέ Χάλκινο σε αναλογία 1:1. Απόχρωση Beauty Color Pastel 6.5/26 Λυχνίτης. Εφαρμόστε την παστελ απόχρωση μετά από τεχνική εργασία ξανοίγματος.

Mix Match Pastels

Mix & Match Pastels
Δέκα αποχρώσεις Pastel που προσδίδουν ρομαντική διάθεση και ονειρικό χαρακτήρα. Συνδυασμός Beauty Color Νο 7.7 Καφέ Ολέ με το Beauty Color No 8.92 Ξανθό Ανοιχτό Περλέ Ιριζέ σε αναλογία 1:1. Απόχρωση Beauty Color Pastel 9.5/28 Αμέθυστος.

4

Dare to Impress

dare to impress


Τόλμησε τις πιο δημιουργικά φορτισμένες εμφανίσεις σου! Electric Color Vibes Fuchia Saturn.

5