Trend alert! Αυτό το φθινόπωρο, το ρουζ θα είναι ο πρωταγωνιστής του νεσεσέρ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Trend alert! Αυτό το φθινόπωρο, το ρουζ θα είναι ο πρωταγωνιστής του νεσεσέρ σου

Πως το είδαμε στις πασαρέλες και όλα τα tips για να το φορέσεις και εσύ!

Μόλις προχθές μιλήσαμε για το πιο effortless χτένισμα που θα είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου και… συνεχίζοντας την προετοιμασία μας για την επόμενη σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε και για την απόλυτη τάση στο μακιγιάζ: Το ρουζ! Οι φθινοπωρινές πασαρέλες ήταν γεμάτες από έντονα ροδαλά μάγουλα διαφορετικά από οτιδήποτε έχουμε δει. Βλέπεις, το ρουζ φέτος πάει στα… άκρα του προσώπου και φοριέται είτε πολύ ψηλά όπως στο catwalk του Emporio Armani…

1Emporio Armani bbt F19 011

…είτε πολύ χαμηλά όπως το είδαμε στην πασαρέλα του Yuhan Wang στο show του Fashion East στο Λονδίνο.

2Fashion East bbt F19 013

Τα χρώματα ήταν πιο έντονα από οτιδήποτε έχουμε δει σε χειμερινή πασαρέλα δίνοντας έτσι ένα super fresh αποτέλεσμα στα πρόσωπα των μοντέλων, ιδιαίτερα όταν το look είχε συνδυαστεί με ένα ζουμερό χρώμα στα χείλη όπως στην πασαρέλα του οίκου Genny.

3Genny bbt F19 030

Γενικά έχουμε μεγάλη λατρεία στο ρουζ εδώ στο beauty department του queen.gr αλλά φέτος οριακά έχουμε πάθει εμμονή κυρίως γιατί, το blush trend, μας επιτρέπει να κρατήσουμε το καλοκαίρι στο πρόσωπό μας όσο ακόμα έχουμε μαύρισμα αλλά και να δείχνουμε σα να γυρίσαμε από κάποια εκδρομή στα χιόνια όταν πλέον θα φοράμε ζεστά παλτό. Δες πως ακριβώς θα καταφέρεις αυτό το αποτέλεσμα πατώντας play παρακάτω και συνέχισε να διαβάζεις…



Είναι πανεύκολο και τόσο μα τόσο όμορφο, δε νομίζεις; Ακόμα πιο όμορφη μάλιστα, είναι η match-matchy εκδοχή του blush trend όπως την είδαμε στην πασαρέλα της Isabel Marant. Τα μοντέλα είχαν ροδαλά μάγουλα και το ίδιο ροδαλά βλέφαρα κάνοντας το αποτέλεσμα σχεδόν παραμυθένιο!

5Isabel Marant bbt F19 001

Το ίδιο είδαμε και στην πασαρέλα του οίκου Aigner αλλά στην πιο extreme εκδοχή του και κρατήσαμε screenshot για τις γιορτινές μας εμφανίσεις.

Aigner bbt F19 011

Το ρουζ όπως αντιλαμβάνεσαι φέτος, θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του νεσεσέρ σου και θα δώσει χρώμα και φρεσκάδα στο κατά τα άλλα άτονο πρόσωπο που όλες έχουμε τον χειμώνα. Για ακόμα περισσότερα tips για την εφαρμογή του ρουζ σου, πάτα play στο παρακάτω video που επιμελήθηκε η αγαπημένη μας NARS και μείνε συντονισμένη γιατί ετοιμάζουμε έναν τέλειο οδηγό με τα καλύτερα ρουζ της αγοράς!



Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η απόχρωση κόκκινου κραγιόν που θα φοράμε όλη την επόμενη σεζόν