Hair Color Trends A/W 2019 από τη Lorvenn Hair Professionals!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hair Color Trends A/W 2019 από τη Lorvenn Hair Professionals!

Η Lorvenn Hair Professionals, η επαγγελματική μάρκα μαλλιών, παρουσιάζει τις νέες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών με εντυπωσιακά Hair Color Looks για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019.

Για ακόμη μια φορά πρωταγωνίστρια των Hair Color Τrends της Lorvenn είναι η Τάμτα με τα εκτυφλωτικά ξανθά μαλλιά της, η οποία ξέρει πως να τα κρατάει για πάντα εντυπωσιακά και απερίγραπτα λαμπερά! Οι τάσεις της σεζόν φέρνουν αέρα ανανέωσης στα μαλλιά, δίνοντας όλη την ελευθερία στις γυναίκες να τολμήσουν αποχρώσεις που θα αποκαλύψουν την άλλη πλευρά του εαυτού τους! Εμπνευστείτε από τον super ανανεωμένο οδηγό, πειραματιστείτε με τα Hair Color Looks που σας προτείνουν οι ειδικοί του χρώματος και αγγίξτε την τελειότητα στα μαλλιά σας τολμώντας την αλλαγή που σας ταιριάζει, μέσα από την πλούσια γκάμα των αποχρώσεων της Lorvenn !

1

Blond & Beyond
Εκτυφλωτικές και εντυπωσιακές, οι ξανθές αποχρώσεις, γοητεύουν τις περισσότερες γυναίκες. Είτε είστε φυσική καστανή, κοκκινομάλλα, ακόμα και μελαχρινή, είναι σίγουρο ότι στην χρωματική γκάμα της σειράς Lorvenn Beauty Color θα βρείτε την τέλεια απόχρωση για τον δικό σας τύπο. Honey, Beige, Pearl, Ash, ή Platinum, οι πολλαπλές επιλογές και οι συνδυασμοί των χρωμάτων, θα σας συναρπάσουν. Και μην ξεχνάτε: το ξανθό δεν είναι χρώμα. Είναι τρόπος ζωής.

Για την απόχρωση της Τάμτα, χρησιμοποιήθηκε ο Συνδυασμός Beauty Color 1018 Super Blond Σαντρέ Πλατινέ με το Beauty Color No 912 Κατάξανθο Σαντρέ Ιριζέ σε αναλογία 2:1.

2

Copper Inspiration
Αν ονειρεύεστε φλογερά μαλλιά στις θερμές αποχρώσεις της φωτιάς, δεν είστε η μόνη. Διάσημες star όπως η Emma Stone, η Rihanna και η Lupita Nyong’o, δεν αντιστάθηκαν σε κάποια εντυπωσιακή απόχρωση του κόκκινου. Αυτό εξάλλου αποδεικνύει, ότι το κόκκινο ταιριάζει σε όλες και στις φυσικές ξανθές και στις καστανές, ακόμα και στις μελαχρινές. Copper, Mahogany, Rasberry ή Plum, με τους χρωματικούς συνδυασμούς της Lorvenn Beauty Color, θα βρείτε την τέλεια κόκκινή απόχρωση για εσάς.

Συνδυασμός Beauty Color 7.45 Ξανθό Χάλκινο Ακαζού με το Beauty Color No 8.43 Χρυσό Πορτοκαλί σε αναλογία 1:1.

3

Chestnut Elegance
Λέγεται ότι “gentlemen prefer blondes, but marry brunettes”. Εκλεπτυσμένες, μυστηριώδεις και σοφιστικές, οι καστανές αποχρώσεις είναι αυτές που κυριαρχούν σε μεγαλύτερο ποσοστό παγκοσμίως και θεωρούνται οι πλέον αριστοκρατικές. Δώστε μοναδική λάμψη στα φυσικά καστανά σας μαλλιά, ή αποφασίστε μια δραστική και εντυπωσιακή αλλαγή με αποχρώσεις όπως Chestnut, Coffee, Maroon ή Tobacco, που θα βρείτε στην παλέτα αποχρώσεων της Lorvenn Beauty Color.

Συνδυασμός Beauty Color No 5.07 Φυσικό Ανοιχτό Καστανό Καφέ με Beauty Color No 6.7 Σοκολατί σε αναλογία 1:1.

4

Pure Honey
Διάσημοι σχεδιαστές όπως η Anna Sui και ο οίκος Fendi, προτείνουν μαλλιά πιασμένα περίτεχνα ψηλά, που θυμίζουν τα pin up girls των 50’ς, μια τάση που αναδεικνύεται μέσα από αποχρώσεις του χρυσού και του μελιού. Αν τα μαλλιά σας είναι ευαίσθητα και διστάζετε να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή, στη γκάμα της Color Pure Της βαφής χωρίς αμμωνία, θα ανακαλύψετε λαμπερές αποχρώσεις όπως Honey Blond, Cool Beige, Golden Blond, για εντυπωσιακό χρώμα και ταυτόχρονα υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Συνδυασμός Color Pure No 10 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό με το Color Pure No 10.1 Ξανθό Πολύ Πολύ Ανοιχτό Σαντρέ σε αναλογία 1:1.

5

Scarlet Sophistication
Για το Φθινόπωρο 2019 οι κόκκινες αποχρώσεις έκαναν το μεγάλο comeback και επικράτησαν στα ντεφιλέ των Fashion Weeks. Το διάσημο μοντέλο Sarah Dahl, περπάτησε στις πασαρέλες των Givenchy, Chanel και Loewe, κάθε φορά με μία διαφορετική απόχρωση του κόκκινου και εντυπωσίασε. Το ίδιο και εσείς, αν επιλέξετε κάποια από τις θερμές και πλούσιες αποχρώσεις της σειράς Lorvenn Color Pure όπως Copper Golden, Red Ruby, Mahogany, Red Copper, για ένα look, που δεν περνάει απαρατήρητο.

Συνδυασμός Color Pure No. 7.43 Ξανθό Χάλκινο Ντορέ με το Color Pure No 7.40 Ξανθό Χάλκινο σε αναλογία 2:1.

6

Dark Brunette
Όσο εντυπωσιακή είναι μια έντονη απόχρωση του ξανθού, το ίδιο ακριβώς ισχύει και με μια πλούσια και με βάθος απόχρωση, του σκούρου καστανού. Αυτές οι αποχρώσεις τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, κάνοντας έντονη αντίθεση με την απόχρωση της επιδερμίδας. Επιλέξτε λοιπόν, Brown ή Dark Brown, από την παλέτα αποχρώσεων της Color Pure, της τεχνολογικά εξελιγμένης βαφής χωρίς αμμωνία. Όσο αφορά το styling, κοτσίδες πλεγμένες σαν στεφάνι, περίτεχνες, ψηλές ή χαμηλές, διακοσμημένες με αξεσουάρ ή πιο απλές, είναι και φέτος στη μόδα.

Συνδυασμός Color Pure No 6.7 Σοκολατί με το Color Pure No 7.35 Ξανθό Ντορέ Ακαζού σε αναλογία 1:1.

7

Wild Beauty
Η Lorvenn δημιουργεί τάσεις μέσα από γραμμές και χρώματα, πάντα με το δημιουργικό της πάθος για τελειότητα, για να αναδείξει το αυθεντικό στυλ της γυναίκας. Η ξεχωριστή σας προσωπικότητα θα αναδειχτεί μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό styling το οποίο γίνεται ακόμα πιο μοναδικό χάρη στην απόχρωση Peridot που θα ανακαλύψετε στη χρωματική γκάμα Pastel Beauty Color.

Συνδυασμός Beauty Color No 8.31 Ξανθό Ανοιχτό Μπεζ με το Beauty Color No 8.92 Ξανθό Ανοιχτό Περλέ σε αναλογία 1:1. Απόχρωση Beauty Color Pastel 9.5/38 Περίδοτο.

8

Sapphire Sirene
Με έμπνευση από τα 60’ς, την fashion icon, Diana Vreeland και τις φωτογραφίες του μοναδικού Richard Avedon, ο οίκος Versace, λάνσαρε το μεγαλύτερο hair trend αυτής της σεζόν που δεν είναι άλλο από “bouffant” μαλλιά, σε πλούσιες καστανές αποχρώσεις. Το στυλ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη και άκρως εντυπωσιακή ένταση, χάρη στην τεχνική ombre, αλλά και στη μοναδική απόχρωση “Sapphire” από την σειρά της Lorvenn Pastel Beauty Color μέσα από μια τάση μαξιμαλιστικής που υμνεί το “more is more”.

Συνδυασμός Beauty Color No 5.71 Καστανό Ανοιχτό Καφέ Σαντρέ με το Beauty Color No 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ σε αναλογία 1:1. Απόχρωση Beauty Color Pastel 6.5/81 Ζαφείρι.

9

Electric Magnetism
Κάθε hair stylist και κάθε colorist, γνωρίζει ότι η τεχνική χρώματος στα μαλλιά είναι σαν τη ζωγραφική, απαιτεί τέχνη και μπορεί να δώσει με τους ιδιαίτερους χρωματισμούς και τις κατάλληλες τεχνικές, ένταση, βάθος και έκφραση στην εικόνα μιας γυναίκας. Τώρα ήρθε η στιγμή να ηλεκτρίσετε την ατμόσφαιρα με την παρουσία σας, χάρη στις μοναδικές αποχρώσεις των Electric Color Vibes που θα φτάσουν το στυλ σας σε άλλο επίπεδο.

Απόχρωση Lila Mercury.